Kaalikääryleet
Kaalikääryleet vaativat hieman viitseliäisyyttä, mutta herkullinen lopputulos on ehdottomasti sen arvoista. Tämän kaalikääryleohjeen maku syntyy tietenkin Kunnon sika-nauta jauhelihasta, joka valmistetaan 100 % suomalaisesta, gm-vapaasta lihasta. Lisäksi Kunnon jauheliha on takuulla tuoretta, sillä raaka-aineita ei missään välissä pakasteta. Herra Snellmanin kaalikääryleet vievät suorastaan kielen mennessään. Kaalikääryle on ruoka jolle erinomaiselle maulle antaa voi-siirappiseos, jolla kaalikääryleet voidellaan.
4
60 min
Ainekset
-
- 1 iso kaali
- Täyte:
-
- 1 dl riisiä
- 400 g Sika-nauta jauhelihaa
- 1 hienonnettu sipuli
- 2 kananmunaa
- 1 dl hienonnettua kaalta
- 1 ripaus suolaa
- 1 ripaus mustapippuria
Kaalikääryleet — Ohje
-
- Poista kaalin kova kanta. Keitä kaalia suolalla maustetussa vedessä, kunnes kaali on pehmeää. Irrota kaalinlehdet ja valuta. Hienonna pienemmät kaalinlehdet täytteen joukkoon.
- Keitä riisi. Sekoita riisi, jauheliha ja kananmunat. Tee täytteestä palloja ja asettele kaalinlehdille. Kääri lehdet kääryleiksi. Hammastikku tai ompelulanka on oiva apu jos kääryleet ei halua pysyä kasassa.
- Lado kaalikääryleet uunipellille. Voitele kääryleet voi/siirappi seoksella. Paista 200 asteessa noin 40 min.
Rakastettu koska ei pakastettu
Snellmanin Kunnon jauheliha on aina tuoretta, pakastamatonta, 100-prosenttisesti suomalaista lihaa perhetiloilta.
On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.