Siirry sisältöön
Kaalikeitto

Kaalikeitto

Maatiaispossun palapaisti 400 g

4

2t 10min kokonaisaika

Helppo

Tämä maukas kaalikeitto on tehty kunnon lihapaloista, jotka antavat keitolle erityisen herkullisen maun. Kaalikeitto on terveellinen ja herkullinen ruoka, joka maistuu varmasti koko perheelle. Monelle kaalikeitto saattaa tuoda mieleen myös dieetit ja laihduttamisen, mutta tällä lihaisalla reseptillä tehtynä soppa ei takuulla jätä ruokailijoita vihaisiksi! Keittoa on helppo valmistaa myös suuremmalle porukalle. Kokeile, tarjoile ja ilahduta muut ruokailijat. Tällä ohjeella onnistut varmasti!

Ainekset

Ohje

Ravintosisältö

Keitot

Kaalikeitto on karjalainen perinneherkku

Kaalikeitto on Suomessa tunnettu karjalaisena perinneherkkuna. Kaalikeitto on perinteistä herkkua myös Venäjällä ja venäläinen kaalikeitto, štši, onkin Venäjän kansallisruoka. Kaalikeitto on ollut historian saatossa suosittua sapuskaa etenkin syrjäseuduilla, sillä kaalikeitto on erittäin ravitseva ja C-vitamiinipitoinen ruoka.

venäläinen kaalikeitto eli štši

Kaalikeitto on maukas ja edullinen arkiruoka

Kaalikeittoa voi kerralla tehdä isommankin satsin, sillä se vain paranee vanhetessaan. Kaalikeitosta tulee sitä maukkaampaa, mitä pidempään sen antaa hautua. Kaalikeittoon on myös kätevä käyttää esimerkiksi kaalikääryleistä ylijäänyt kaali.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle