
Lihapullat kermakastikkeessa
4
20min työaika | 35min kokonaisaika
Helppo
Tässä lihapullat kermakastikkeessa Michael Björklundin reseptillä. Olkaa hyvä!
4
20min työaika | 35min kokonaisaika
Helppo
Kuori ja paloittele sipuli hienoksi ja laita se kulhoon.
Sekoita joukkoon korppujauhot, sinappi, kananmuna ja mineraalivesi. Anna seistä vartin ja lisää sitten jauheliha.
Sekoita hyvin, muttei liian pitkään. Jauhelihasta tulee helposti sitkeää, jos sitä sekoittaa liikaa. Mausta taikina suolalla ja pippurilla. Pyörittele sitten lihapulla kostutetuin käsin. Paista lihapullat voissa, heiluttele pannua niin, että ne ruskistuvat joka puolelta. Kaada lihaliemi ja kerma joukkoon ja anna kiehua hiljalleen kunnes lihapullat ovat kypsiä.
Koristele hienoksi silputulla persiljalla.
Tarjoile vaikka keitettyjen perunoiden ja suolakurkun kanssa.
/ 100g | / Annos 350 g | |
---|---|---|
Energia | 887 kJ / 214 kcal | 3105 kJ / 749 kcal |
Rasva | 18 g | 65 g |
- josta tyydyttynyttä | 7.3 g | 25.6 g |
Hiilihydraatit | 3.3 g | 11.6 g |
- josta sokereita | 1.4 g | 4.8 g |
Proteiini | 10 g | 34 g |
Ravintokuitu | 0.5 g | 1.7 g |
Suola | 0.5 g | 1.9 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.
Tallenna
Ostoslistalle