Kinkkupatongit

Kinkkupatongit

Nämä täyttävät ja nopeasti valmistuvat patongit vievät nälän mennessään. Tämä patonki sopii hyvin joko evääksi, välipalaksi tai muutoin suolaisen nälkään. Voit helposti muokata reseptiä lisäämällä mukaan omia lempitäytteitäsi. Kinkun voit halutessasi vaihtaa esimerkiksi Tosi mureaan korppukalkkunaan tai Tosi mureaan naudanpaistiin. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

2

Ainekset

  • 1 tuore patonki tai pitkä ciabattaleipä
  • 3 dl Joulukinkkua kuutioina
  • 1 dl majoneesia
  • 1 dl crème fraichea
  • 1 rkl sinappia
  • 1 tl currya
  • salaatinlehtiä
  • suolaa & pippuria

Kinkkupatongit — Ohje

  1. Sekoita keskenään kinkkukuutiot, majoneesi ja creme fraiche.
  2. Mausta sinapilla ja currylla. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
  3. Täytä patonki tai ciabatta salaatinlehdillä ja kinkkuseoksella. Leikkaa leivästä kaksi annosta.

Arvioi

Jaa

Kommentit