Baguette med skinkröra

Baguette med skinkröra

De här baguetterna är snabba att tillaga och mättande. Du kan lätt anpassa reseptet efter egen smak.

2

Ingredienser

  • 1 baguette
  • 3 dl tärnad julskinka
  • 1 dl majonäs
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 msk senap
  • 1 tsk curry
  • salladsblad
  • salt, peppar

Baguette med skinkröra — Gör så här

  1. Rör ihop skinka, majonnäs och creme fraice.
  2. Krydda med senap och curry. Smaka av, tillsätt salt och peppar om det behövs. Fyll en baguette eller ciabbattabröd med salladsblad och skinkröra. Dela den på hälften till två portioner.
Palagg-Superior

”Skinkan Superior tog oss hela 4 år att utveckla, men slutresultatet är vi verkligen stolta över. Till Superior används inget krossat kött, skinkan skärs från hela stekar. En exceptionellt lång mognadstid gör Superior skinkan enastående saftig och mör. Vår Superior torde vara den enda helköttsprodukten på marknaden utan tillsatt fosfat eller så kallade fosfatsubstitut, alltså andra hjälp- eller tillsatsämnen.”

Tore, Produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer