Nakkimunakas

Nakkimunakas

Nakkimunakas sopii niin aamupalaksi kuin kiireisen arjen lounaaksi. Tämä helppo ja nopea nakkimunakas valmistuu Kunnon kuorettomista nakeista, kananmunasta ja lorauksesta kermaa.

Herra Snellmanin nakkimunakas, ole hyvä!

4

Ainekset

  • 1 pkt Kunnon kuoreton nakki
  • 4 kpl kananmunaa
  • 0.5 dl kermaa
  • ripaus suolaa
  • voita paistamiseen

Nakkimunakas — Ohje

  1. Vatkaa kananmunien rakenne rikki kulhossa. Lisää kulhoon kerma ja suola.
  2. Paloittele nakit ja paista niitä pannulla hetken aikaa, jotta saavat väriä. Siirrä nakit odottamaan.
  3. Kaada kananmunaseos pannulle, tarkista että pannu on tarpeeksi kuuma. Laske lämpöä ja lisää nakit.
  4. Paista pienellä lämmöllä kunnes munakas on kokonaan hyytynyt. Voit halutessasi kääntää munakkaan.

Vinkki!

Kokeile myös maalaismunakasta, jossa on kananmunan lisäksi kinkkua ja perunaa. Pekonimunakas on hotelliaamiaisten klassikko, jonka voi valmistaa kotonakin kätevästi.

Kunnon nakit

“Meidän Kunnon nakkien salaisuus on siinä, että niissä on enemmän lihaa ja vähemmän lisäaineita. Ja tietenkin se, että me ei koskaan käytetä koneellisesti eroteltua lihaa, kamaraa eli siannahkaa, lisättyä fosfaattia tai natriumglutamaattia. Hyvän nakin tunnistaa, kun sellaista maistaa ja juuri näin se on Kunnon nakkienkin kohdalla.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit