Hoppa till innehållet
Omelett med knackkorv

Omelett med knackkorv

Riktig skinnfri knackkorv 280 g

15min

4

Lätt

Omeletten passar bra till morgonmål men även som en snabb lunch.

Ingredienser

Omelett med knackkorv

Instruktioner

Vispa sönder äggen i en skål, tillsätt grädde och en nypa salt. Skär knackkorven i bitar och bryn på pannan så de får färg. Sätt korven till sidan. Häll äggblandningen i den heta pannan. Sänk värmen och tillsätt knackkorven. Stek på låg värme till äggen stelnat. Ifall du vill kan du vända omeletten och steka även den andra sidan.

Näringsinnehåll

/ 100g / servering 130 g
Energi 1049 kJ / 253 kcal 1363 kJ / 329 kcal
Fett 22.4 g 29.2 g
- varav mättat fett 8.4 g 11 g
Kolhydrat 0.8 g 1 g
- varav sockerarter 0.7 g 0.9 g
Protein 13 g 17 g
Fiber 0 g 0 g
Salt 1.4 g 1.9 g

Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.

Har du smakat än? 
Berätta vad du tyckte på Facebook.

Spara

Till inköpslistan