Omelett med knackkorv

Nakkimunakas 1

Omeletten passar bra till morgonmål men även som en snabb lunch.

4

Ingredienser

  • 1 pkt Skinnfri knackkorv
  • 4 st ägg
  • 0.5 dl grädde
  • nypa salt
  • smör till stekning

Omelett med knackkorv — Gör så här

  1. Vispa sönder äggen i en skål, tillsätt grädde och en nypa salt. Skär knackkorven i bitar och bryn på pannan så de får färg. Sätt korven till sidan. Häll äggblandningen i den heta pannan. Sänk värmen och tillsätt knackkorven. Stek på låg värme till äggen stelnat. Ifall du vill kan du vända omeletten och steka även den andra sidan.
Riktiga knackorvar

“Hemligheten bakom våra Riktiga knackkorvar är att de innehåller mera kött och mindre tillsatsämnen. Och naturligtvis också det att vi aldrig använder maskinurbenat kött, svål – alltså grisskinn, tillsatt fosfat eller natriumglutamat. En god knackkorv känner man igen när man smakar på den och precis så är det också med Riktig knackkorv.

Tore, produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer