Täytetty ranskanleipä

Täytetty ranskanleipä 1

Helppoa ja maistuvaa – tämän parempaa ei ole olemassakaan. Täytetty ranskanleipä on loistava välipala tai iltapala, joka sopii moneen makuun.

Mehevän juustoisen herkun valmistamiseen kannattaa muuten käyttää raikasta ja vähärasvaisempaa Kunnon naudan paistijauhelihaa, jotta lopputuloksesta ei tule aivan turhan rasvainen. Tiesitkö muuten, että Snellmanin Kunnon jauhelihat valmistetaan aina 100 % suomalaisesta lihasta, jota ei pakasteta missään vaiheessa valmistusprosessia? Siksi niissä lihan väri, maku ja tuoksu ovat aina parhaat mahdolliset.

Testaa Kunnon jauhelihalla täytetty ranskanleipä ja ihastu!

6 45 min

Ainekset

  • 1 ranskanleipä
  • 400 g paistijauhelihaa
  • 1 pussi tacomaustetta
  • 2 dl vettä
  • 1 prk juustodippiä
  • kirsikkatomaatteja
Kastike tarjoiluun
  • 1 punainen paprika
  • 2 dl crème fraichea
  • sweet chili-kastiketta
  • 2 dl juustoraastetta

Täytetty ranskanleipä — Ohje

  1. Poista leivästä pituussuunnassa kansi, koverra osa sisällöstä pois.
  2. Ruskista jauheliha ja lisää vesi ja mausteet. Anna porista pannulla kunnes vesi on kiehunut pois. Lisää juustodippi ja sekoita.
  3. Kaada täyte leipään. Halkaise kirsikkatomaatit ja laita myös nämä leipään. Ripottele päälle runsaasti juustoraastetta.
  4. Paprikakastike: Kuutioi paprika, lisää tähän ranskankerma ja sweet chili -kastike.
  5. Paista uunissa 225 asteessa noin 15 min. Tarjoile kylmän paprikakastikkeen kera!
02Snellman_jauheliha_landingpage_banner-(1)

Jauheliha on olennainen osa ruokakulttuuriamme ja monissa perheissä sitä syödään viikoittain. Me Snellmanilla haluamme, että kotikokeilla on mahdollisuus valita arkeensa laadukkaita tuotteita ja siksi teemme myös kaikkein tavallisimmat tuotteet parhaalla mahdollisella tavalla.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit