
Täytetty ranskanleipä
Kunnon naudan paistijauheliha 7 % 400 g45min
6
Helppo
Helppoa ja maistuvaa – tämän parempaa ei ole olemassakaan. Täytetty ranskanleipä on loistava välipala tai iltapala, joka sopii moneen makuun.
Mehevän juustoisen herkun valmistamiseen kannattaa muuten käyttää raikasta ja vähärasvaisempaa Kunnon naudan paistijauhelihaa, jotta lopputuloksesta ei tule aivan turhan rasvainen. Tiesitkö muuten, että Snellmanin Kunnon jauhelihat valmistetaan aina 100 % suomalaisesta lihasta, jota ei pakasteta missään vaiheessa valmistusprosessia? Siksi niissä lihan väri, maku ja tuoksu ovat aina parhaat mahdolliset.
Testaa Kunnon jauhelihalla täytetty ranskanleipä ja ihastu!
Ainekset
Täytetty ranskanleipä
- 1 kpl Snellman Kunnon naudan paistijauheliha 7 % 400 g
- 1 kpl ranskanleipää
- 1 kpl pussia (á 25g) tacomaustetta
- 2 dl vettä
- 1 kpl purkkia (á 250g) juustodippiä
- 150 g kirsikkatomaatteja
Kastike tarjoiluun
- 1 kpl punaista paprikaa
- 2 dl ranskankermaa
- 0.5 dl sweet chili kastiketta
- 2 dl juustoraastetta
Ohje
-
Poista leivästä pituussuunnassa kansi, koverra osa sisällöstä pois.
-
Ruskista jauheliha ja lisää vesi ja mausteet. Anna porista pannulla kunnes vesi on kiehunut pois. Lisää juustodippi ja sekoita.
-
Kaada täyte leipään. Halkaise kirsikkatomaatit ja laita myös nämä leipään. Ripottele päälle runsaasti juustoraastetta.
Paprikakastike
Kuutioi paprika, lisää tähän ranskankerma ja sweet chili -kastike.
- Paista uunissa 225 asteessa noin 15 min. Tarjoile kylmän paprikakastikkeen kera!
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 260 g | |
---|---|---|
Energia | 876 kJ / 209 kcal | 2277 kJ / 544 kcal |
Rasva | 11.2 g | 29 g |
- josta tyydyttynyttä | 6.6 g | 17 g |
Hiilihydraatit | 15.5 g | 40.3 g |
- josta sokereita | 2.8 g | 7.4 g |
Proteiini | 11 g | 28 g |
Ravintokuitu | 1.2 g | 3.1 g |
Suola | 0.4 g | 1.1 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.
Helppoa ja maistuvaa – tämän parempaa ei ole olemassakaan. Täytetty ranskanleipä on loistava välipala tai iltapala, joka sopii moneen makuun.
Mehevän juustoisen herkun valmistamiseen kannattaa muuten käyttää raikasta ja vähärasvaisempaa Kunnon naudan paistijauhelihaa, jotta lopputuloksesta ei tule aivan turhan rasvainen. Tiesitkö muuten, että Snellmanin Kunnon jauhelihat valmistetaan aina 100 % suomalaisesta lihasta, jota ei pakasteta missään vaiheessa valmistusprosessia? Siksi niissä lihan väri, maku ja tuoksu ovat aina parhaat mahdolliset.
Testaa Kunnon jauhelihalla täytetty ranskanleipä ja ihastu!