Rieskarullat kinkkutäytteellä

Rieskarullat kinkkutäytteellä 1

Rieskarullat kinkkutäytteellä on helppo tarjottava pienempiin tai isompiin juhliin. Meidän lemppareihin kuuluvat erityisesti rieskarullat ohuen ohuella kinkulla täytettyinä, mutta voit itse valita mieleisesi täytteen. Kokeile esimerkiksi Herra Snellmanin Kotimaista Valkosipulimeetvursia.

Ihanat rieskarullat ovat onneksi nopeita valmistaa, jotta sinä pääset nauttimaan upeista mauista mahdollisimman vaivattomasti.

5 15 min

Ainekset

  • 3 rkl maustettua tuorejuustoa
  • 1 siivua neliskanttista pehmeää rieskaa
  • 10 lehteä rucolasalaattia
  • 1 pkt Ohuen ohutta keittokinkkua

Rieskarullat kinkkutäytteellä — Ohje

  1. Levitä tuorejuusto rieskapaloille
  2. Asettele salaatinlehdet ja leikkeleet leivälle.
  3. Kääri rullalle ja leikkaa annospaloiksi.

Vinkki!

Leikkeleet-Ohuen-ohuet-leikkeleet

“Me tuotiin nämä ohuen ohuet leikkeleet ensimmäisenä markkinoille 2000 -luvun alussa. Kaikissa meidän ohuen ohuissa leikkeleissä on korkea lihapitoisuus, yli 80 %. Kaikki savustetut leikkeleet savustetaan aidolla leppäsavulla. Siivut on taitettu ja aseteltu pakkaukseen limittäin, jonka ansiosta ne irtoavat toisistaan helposti. Näissä on aidosti ohuet siivut. Missään Snellmanin tuotteissa ei käytetä natriumglutamaattia eikä kamaraa ja me tehdään ne 100 % suomalaisesta lihasta. Näissä on erittäin tasianen väri, eikä näissä ole liikaa sattumia. Siipikarjatuotteissa on erittäin vähän lisäaineita ja kokolihaleikkeleet ovat todella proteiinipitoisia.”

Kai, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit