Nakkipiilo

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Nakkipiilo

Nakkipiilo on helppo ja maukas herkku, joka tuo vaihtelua aamupalapöytään ja sopii sellaisenaan vaikka viikonlopun iltapalaksi. Nakkipiilo valmistuu nopeasti ja maistuu varmasti koko perheelle. Tässä ohjeessa on käytetty Snellmanin Kunnon kuoretonta nakkimakkaraa, joka maistuu erinomaiselle yhdessä cheddar-juuston kanssa. Yksinkertaista, mutta mahdottoman hyvää.
Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, jolla onnistut varmasti!

4

Ainekset

  • 1 prk croisanttitaikinaa
  • 1 pkt Kunnon kuoreton nakki
  • 1 pkt cheddar-sulatejuustoviipaleita

Tee näin

  1. Täytä croisanttilevyt juustoviipaleella ja nakilla, kääräise rullalle. Paista uunissa taikinan ohjeen mukaan.
Kunnon nakit

“Meidän Kunnon nakkien salaisuus on siinä, että niissä on enemmän lihaa ja vähemmän lisäaineita. Ja tietenkin se, että me ei koskaan käytetä koneellisesti eroteltua lihaa, kamaraa eli siannahkaa, lisättyä fosfaattia tai natriumglutamaattia. Hyvän nakin tunnistaa, kun sellaista maistaa ja juuri näin se on Kunnon nakkienkin kohdalla.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä