Nakkipiilot

Nakkipiilot croissanttitaikinasta

Nakkipiilo on helppo ja maukas herkku, joka tuo vaihtelua aamupalapöytään ja sopii sellaisenaan vaikka viikonlopun iltapalaksi. Nakkipiilot valmistuvat nopeasti ja maistuvat varmasti koko perheelle. Tässä ohjeessa on käytetty Snellmanin Kunnon kuoretonta nakkimakkaraa, joka maistuu erinomaiselta yhdessä cheddar-juuston kanssa. Yksinkertaista, mutta mahdottoman hyvää.

4 20 min

Ainekset

  • 1 prk croisanttitaikinaa
  • 1 pkt Kunnon kuoreton nakki
  • 1 pkt cheddar-sulatejuustoviipaleita

Nakkipiilot — Ohje

  1. Täytä croisanttilevyt juustoviipaleella ja nakilla, kääräise rullalle.
  2. Paista nakkipiiloja uunissa taikinan ohjeen mukaan (esim. n. 10-15 minuuttia 225 asteessa).

Vinkki!

Kokeile myös herkullisia pretzel-nakkipiiloja sekä tätä nakkipiilo-ohjeen isoa muunnelmaa, jossa hiivaleipätaikinasta tehty iso limppu täytetään nakeilla, mozzarellajuustolla ja aurinkokuivatuilla tomaateilla!

Kunnon nakit

“Meidän Kunnon nakkien salaisuus on siinä, että niissä on enemmän lihaa ja vähemmän lisäaineita. Ja tietenkin se, että me ei koskaan käytetä koneellisesti eroteltua lihaa, kamaraa eli siannahkaa, lisättyä fosfaattia tai natriumglutamaattia. Hyvän nakin tunnistaa, kun sellaista maistaa ja juuri näin se on Kunnon nakkienkin kohdalla.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit