Lämpimät leivät

Lämpimät leivät

Nämä lämpimät leivät sisältävät suorastaan klassisia makuja, nimittäin ruisleipää ja palvikinkkua. Eikä muuten mitä tahansa palvikinkku, vaan Tosi murea palvikinkku, jossa on suussasulavan murea rakenne. Nämä lämpimät leivät maistuvat koko perheelle ja ovat parhaimmillaan kylmän maitolasillisen kanssa.

Laita lämpimät leivät uuniin ja nauti jo keittiöstä leviävästä tuoksusta!

3

Ainekset

  • 1 jälkiuuni ruisreikäleipää
  • 2 rkl voita tai levitettä
  • 2 dl juustoraastetta
  • 8 Tosi murea palvikinkku -viipaletta
  • 1 dl kirsikkatomaatteja
  • 10 basilikanlehteä
  • mustapippuria

Lämpimät leivät — Ohje

  1. Aseta halkaistu reikäleipä leivinpaperoidulle uunipellille, voitele ja levitä kaksi kolmasosaa juustoraasteesta päälle.
  2. Asettele kolmioiksi taitellut kinkkuviipaleet, halkaistut kirsikkatomaatit ja basilikanlehdet päälle.
  3. Ripottele loput juustoraasteesta täytetyille leiville ja mausta mustapippurilla.
  4. Paista lämpimät leivät uunissa 225 °C noin 12 minuuttia.

Vinkki!

Lämpimät leivät reseptivideo:

Löydät videon myös Youtubesta.

Tosi mureat leikkeleet

”Näitä me sanotaan Tosi mureiksi ja ihan syystä. Pitkä kypsytys tekee lihasta erinomaisen mureaa ja herkullista.  Ja totta kai me valmisetaan Tosi mureat leikkeleet samojen periaatteiden mukaisesti kuin muutkin tuotteet. Eli parhaista raaka-aineista huolellisesti ja ammattitaidolla, aivan kuin ne tehtäisiin vain meille itsellemme.”

Robert, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä