Lämpimät leivät

Lämpimät leivät

Nämä lämpimät leivät sisältävät suorastaan klassisia makuja, nimittäin ruisleipää ja palvikinkkua. Eikä muuten mitä tahansa palvikinkkua, vaan Savustajan palvikinkkua, jossa on suussasulavan murea rakenne ja aidon leppäsavustuksen aikaansaaman lempeän voimakas savunmaku. Nämä lämpimät leivät maistuvat koko perheelle ja ovat parhaimmillaan kylmän maitolasillisen kanssa.

Laita lämpimät leivät uuniin ja nauti jo keittiöstä leviävästä tuoksusta!

3

Ainekset

  • 1 jälkiuuni ruisreikäleipää
  • 2 rkl voita tai levitettä
  • 2 dl juustoraastetta
  • 8 Savustajan Palvikinkku -viipaletta
  • 1 dl kirsikkatomaatteja
  • 10 basilikanlehteä
  • mustapippuria
Savustajan palvikinkku 1

Tee näin

  1. Aseta halkaistu reikäleipä leivinpaperoidulle uunipellille, voitele ja levitä kaksi kolmasosaa juustoraasteesta päälle.
  2. Asettele kolmioiksi taitellut kinkkuviipaleet, halkaistut kirsikkatomaatit ja basilikanlehdet päälle.
  3. Ripottele loput juustoraasteesta täytetyille leiville ja mausta mustapippurilla.
  4. Paista lämpimät leivät uunissa 225 °C noin 12 minuuttia.

Vinkki!

Lämpimät leivät reseptivideo:

Löydät videon myös Youtubesta.

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä