Grillatut voileivät

Grillatut voileivät 1

Nämä rapeat ja maukkaat grillatut voileivät ovat loistava ratkaisu, kun mielesi tekee jotain helppoa ja hyvää. Täytteitä voi vaihdella omien makumieltymysten mukaan, jotta ruokahetki on mahdollisimman maistuva. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

4 20 min

Ainekset

  • 8 viipaletta paahtoleipää
  • 4 rkl tomaattipyreetä
  • 2 tl oreganoa
  • 2 dl rucolasalaattia
  • 1 pkt Voileipämeetvurstia
  • 1 punasipulia
  • 1 paprikaa
  • 1 dl juustoraastetta

Grillatut voileivät — Ohje

  1. Levitä tomaattipyree leiville. Ripottele oreganoa päälle.
  2. Jaa rucola neljälle leivälle. Lisää sitten Venäläinen meetvursti, punasipuli, paprika ja raastettu juusto.
  3. Laita leipä kanneksi päälle jokaiselle täytetylle leivälle.
  4. Grillaa voileipägrillissä, kunnes leivät ovat kullanruskeita ja juusto on sulanut.
  5. Voit myös vaihtoehtoisesti laittaa täytteeksi esim. kinkkua ja sinihomejuustoa.

Vinkki!

Katso myös Herra Snellmanin reseptit lämpimille voileiville, joihin tulee meetvurstia sekä lämpimille leiville, jotka on höystetty kinkulla.

Snellman-Tuotekehittaja_Tore

“Meetvurstin valmistus täällä Pietarsaaressa aloitettiin jo 50-luvulla, joten kyllä tässä alkaa melkoisen pitkät perinteet olla. Tarkkaa käsityötähän tämä edelleen on, jotta saadaan maku kohdalleen ja rakenteesta tulee sopivan tasaista. Meidän meetvursteissa ei ole hevosenlihaa, vaan suomalaista nautaa ja possua. Savustukseen käytetään leppä- ja koivulastuja ja pitkä jälkikypsytys viimeistelee meetvurstin maun.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit