Muurinpohjaletut

Muurinpohjaletut 1

Miten tehdään parhaat muurinpohjaletut? Monella kotikokilla on varmasti olemassa jo se oma luottoresepti, mutta jos sellaista ei vielä ole, niin tässä olisi tarjolla herra Snellmanin hyväksi testattu versio kaikkien rakastamista muurinpohjaletuista. Muurinpohjaletuille sopii niin makea kuin suolainen täyte. Katso resepti, ota talteen ja kokeile jo tänään!

4

Ainekset

  • 5 dl punaista maitoa
  • 2 kanamunaa
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl ohrajauhoja
  • suolaa
  • voita paistamiseen

Muurinpohjaletut — Ohje

  1. Sekoita ainekset ja anna taikinan turvota jääkaapissa noin tunnin
  2. Käytä voita paistamiseen. Letut voit täyttää makealla tai suolaisella täytteellä tai syödä ihan semmoisenaan vaikka sokerin ja voin kanssa.

Arvioi

Jaa

Kommentit