Siirry sisältöön
Pizzat

Pizzat

Pizzat ovat lohturuokaa parhaimmillaan. Pizzat sopivat erinomaisesti viikonlopun herkkutuokioihin sekä arkipäivää piristämään. Pizza on siitä loistava vaihtoehto, että täytevaihtoehtoja on lähes loputtomiin. Tässä pari hyväksi havaittua pizzareseptiämme.

Itse tehty pizza sisältää aina suosikkitäytteet

Kun valmistat pizzat itse, niin saat päättää täysin vapaasti millä täytteillä sen täytät. Täytteitä voi myös vaihdella esimerkiksi sen mukaan, mitä jääkaapista sattuu löytymään juuri sillä hetkellä.

Pizza on myös siinä mielessä kätevä vaihtoehto, sillä se sopii hyvin niin pääruoaksi ja välipalaksi. Pizzaa voi hyvin myös nautiskella joku lämpimänä tai viileänä. Kotitekoinen pizza on myös piristävä vaihtoehto evääksi.

Pizzojen tekeminen on myös hauskaa yhteistä tekemistä. Pizzan valmistamiseen on mukava osallistua, sillä lopputuloksena on juuri omannäköisensä ja omia makuhermoja hivelevä lopputulos.

Pizzan voi valmistaa joko valmiista pizzapohjasta tai tehdä alusta loppuun itse. Jos sinulla on aikaa tehdä pohja kokonaisuudessaan itse, niin meidän reseptikirjastamme löytyy herkullisen pizzapohjan ohje joko kuivahiivaa tai tavallista hiivaa hyödyntäen.

Pizza maistuu aina. Löydä oma suosikkisi, kokeile ja onnistu! Tässä meillä Snellmanilla hyväksi todettuja pizzareseptejä, ole hyvä!