Jauhelihapizza
Pizza sopii loistavasti etenkin viikonloppuun, mutta myös arkea piristämään. Reseptillämme pyöräytät pellillisen jauhelihapizzaa alle puolessa tunnissa. Ota ystävät tai perheesi mukaan kokkailuun jakaaksesi ruoanlaiton iloa!
Käytämme tässä reseptissä Kunnon naudan paistijauhelihaa, joka on omiaan pizzatäytteenä murumaisen rakenteensa ja vähärasvaisuutensa ansiosta. Lisäksi meidän Kunnon paistijauheliha valmistetaan muuten aina gm-vapaasta ja 100 % suomalaisesta, pakastamattomasta naudanlihasta. Valmistaudu nauttimaan herkkureseptistämme. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi havaittu jauhelihapizza-resepti!
Ainekset
- Pohja:
-
- 3 dl vettä
- 1 pussi kuivahiivaa
- 7 dl vehnäjauhoja
- 4 rkl oliviöljyä
- 1 tl suolaa
- Tomaattikastike:
-
- 1 prk tomattipyrettä
- 0.5 dl ketsuppia
- ripaus oreganoa
- Täyte:
-
- 400 g paistijauheliha
- 50 g homejuustoa
- 3 tomaattia
- 5 dl juustoraastetta
- ripaus pizzamaustetta
Jauhelihapizza — Ohje
-
- Tee ensin pohja, lisää hiiva 42 asteiseen veteen, lisää loput aineksista.
- Kauli pohja pellille tai painele käsin pellille.
- Laita päälle tomaattikastike ja lisää täytteitä oman maun mukaan.
- Paista pizzaa uunissa 250 asteessa noin 15 min.
Vinkki!
Testaa myös nakkipizza, Herra Snellmanin minipizzat sekä jauheliha-kasvispitsat.
Rakastettu koska ei pakastettu
Snellmanin Kunnon jauheliha on aina tuoretta, pakastamatonta, 100-prosenttisesti suomalaista lihaa perhetiloilta.
On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.