Jauhelihapizza

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Jauhelihapizza 1

Pizza sopii loistavasti etenkin viikonloppuun, mutta myös arkea piristämään. Reseptillämme pyöräytät jauhelihapizzan alle puolessa tunnissa. Ota ystävät tai perheesi mukaan kokkailuun jakaaksesi ruoanlaiton iloa. Valmistaudu nauttimaan herkkureseptistämme. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

8 25 min

Ainekset

Pohja:
  • 3 dl vettä
  • 1 pussi kuivahiivaa
  • 7 dl vehnäjauhoja
  • 4 rkl oliviöljyä
  • 1 tl suolaa
Tomaattikastike:
  • 1 prk tomattipyrettä
  • 0.5 dl ketsuppia
  • ripaus oreganoa
Täyte:
  • 400 g paistijauheliha
  • 50 g homejuustoa
  • 3 tomaattia
  • 5 dl juustoraastetta
  • ripaus pizzamaustetta

Tee näin

  1. Tee ensin pohja, lisää hiiva 42 asteiseen veteen, lisää loput aineksista.
  2. Kauli pohja pellille tai painele käsin pellille.
  3. Laita päälle tomaattikastike ja lisää täytteitä oman maun mukaan.
  4. Paista uunissa 250 asteessa noin 15 min.
Kunnon jauheliha

”Mietittiin, että millaisesta jauhelihasta sitä itse tykkää laittaa ruokaa ja saatiin idea Kunnon jauhelihasta, joka tehdään pelkästään pakastamattomasta lihasta. Parasta tässä on se tuoreen lihan raikas maku ja tuoksu.”

Kim, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä