Jauhelihapizza

Jauhelihapizza 1

Pizza sopii loistavasti etenkin viikonloppuun, mutta myös arkea piristämään. Reseptillämme pyöräytät jauhelihapizzan alle puolessa tunnissa. Ota ystävät tai perheesi mukaan kokkailuun jakaaksesi ruoanlaiton iloa!

Käytämme tässä reseptissä Kunnon naudan paistijauhelihaa, joka on omiaan pizzatäytteenä murumaisen rakenteensa ja vähärasvaisuutensa ansiosta. Lisäksi meidän Kunnon paistijauheliha valmistetaan muuten aina gm-vapaasta ja 100 % suomalaisesta, pakastamattomasta naudanlihasta. Valmistaudu nauttimaan herkkureseptistämme. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

8 25 min

Ainekset

Pohja:
  • 3 dl vettä
  • 1 pussi kuivahiivaa
  • 7 dl vehnäjauhoja
  • 4 rkl oliviöljyä
  • 1 tl suolaa
Tomaattikastike:
  • 1 prk tomattipyrettä
  • 0.5 dl ketsuppia
  • ripaus oreganoa
Täyte:
  • 400 g paistijauheliha
  • 50 g homejuustoa
  • 3 tomaattia
  • 5 dl juustoraastetta
  • ripaus pizzamaustetta

Jauhelihapizza — Ohje

  1. Tee ensin pohja, lisää hiiva 42 asteiseen veteen, lisää loput aineksista.
  2. Kauli pohja pellille tai painele käsin pellille.
  3. Laita päälle tomaattikastike ja lisää täytteitä oman maun mukaan.
  4. Paista uunissa 250 asteessa noin 15 min.
02Snellman_jauheliha_landingpage_banner-(1)

Jauheliha on olennainen osa ruokakulttuuriamme ja monissa perheissä sitä syödään viikoittain. Me Snellmanilla haluamme, että kotikokeilla on mahdollisuus valita arkeensa laadukkaita tuotteita ja siksi teemme myös kaikkein tavallisimmat tuotteet parhaalla mahdollisella tavalla.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit