Köttfärspizza

Jauhelihapizza 1

Pizza och fredagsmys är veckans höjdpunkt. Herr Snellmans recept, varsågod!

8 25 min

Ingredienser

Botten:
  • 3 dl vatten
  • 1 påse torrjäst
  • 7 dl vetemjöl
  • 4 msk olivolja
  • 1 tsk salt
Tomatsås:
  • 1 brk tomatpuré
  • 0.5 dl ketchup
  • oregano
Fyllning:
  • 400 g malet kött av nöt
  • 50 g ädelost
  • 3 tomater
  • 5 dl riven ost
  • pizzakrydda

Gör så här

  1. Gör bottnen först. Sätt jästen i 42-gradigt vatten, tillsätt resten av ingredienserna till bottnen. Kavla ut bottnen på en plåt, eller tryck ut degen med händerna. Sätt tomatsåsen ovanpå och fyllningar enligt egen smak. Stek i ugn i 250 grader i ca 15 min.
Snellman_jauheliha_landingpage_banner_svenska

“Vi kombinerade en bra produkt med en bra förpackning. Den nya förpackningen för Riktigt malet kött är Finlands mest ekologiska maletköttförpackning, samtidigt förbättrades också produktens egenskaper.”

Rate

Dela

Kommentarer

Fler recept