Nakkipizza

Nakkipizza

Nakkipizza maistuu koko perheelle. Nakkipizza on näppärä vaihtoehto myös silloin, mikäli taikinaa ei ole aikaa tehdä itse tai haluaa vain muuten päästä hieman helpommalla ja oikaista pakastealtaan kautta. Ohjeessa on käytetty kolmea juustoa, mutta kyllä tähän riittää ihan vain juustoraaste. Tässä nopea nakkipizzan ohje.

Ainekset

  • 1 pkt Snellmanin Kunnon kuorettomia nakkeja
  • 1 prk tomattipyrettä
  • 3 rkl ketsuppia
  • 1 rkl oreganoa
  • kipparijuustoa
  • parmanjuustoa
  • juustoraastetta
  • ruistaikinalevy (pakaste)

Tee näin

  1. Pyöritä taikinalevy palloksi, käytä vähän ruisjauhoja ja kauli pyöreäksi ohueksi pohjaksi.
  2. Sekoita tomattipyree, ketsuppi ja oregano, levitä pohjalle.
  3. Ripoittele päälle juustoraastetta, parmesan lastuja ja kippariviipaleita.
  4. Pilko nakit ja levitä päällimäiseksi.
  5. Paista uunissa 220 asteen uunissa noin 10-15 minuuttia.
Kunnon nakit

“Meidän Kunnon nakkien salaisuus on siinä, että niissä on enemmän lihaa ja vähemmän lisäaineita. Ja tietenkin se, että me ei koskaan käytetä koneellisesti eroteltua lihaa, kamaraa eli siannahkaa, lisättyä fosfaattia tai natriumglutamaattia. Hyvän nakin tunnistaa, kun sellaista maistaa ja juuri näin se on Kunnon nakkienkin kohdalla.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä