
Pizzaperjantai, tehdään nakkipizza
Nakkipizza maistuu koko perheelle. Nakkipizza on näppärä vaihtoehto myös silloin, mikäli taikinaa ei ole aikaa tehdä itse tai haluaa vain muuten päästä hieman helpommalla ja oikaista pakastealtaan kautta.
Ohjeessa on käytetty kolmea juustoa, mutta kyllä tähän riittää ihan vain juustoraaste. Tässä nopea nakkipizzan ohje.
Ainekset
- 1 pkt Snellmanin Kunnon kuorettomia nakkeja
- 1 prk tomattipyrettä
- 3 rkl ketsuppia
- 1 rkl oreganoa
- kipparijuustoa
- parmanjuustoa
- juustoraastetta
- ruistaikinalevy (pakaste)
Ohje
Pyöritä taikinalevy palloksi, käytä vähän ruisjauhoja ja kauli pyöreäksi ohueksi pohjaksi. Sekoita tomattipyree, ketsuppi ja oregano, levitä pohjalle.
Ripoittele päälle juustoraastetta, parmesan lastuja ja kippariviipaleita. Pilko nakit ja levitä päällimäiseksi.
Paista uunissa 220 asteen uunissa noin 10-15 minuuttia.
Vinkkejä
Kokeile myös herkullista jauhelihapizza-reseptiä!