
Nakkipizza
30min (josta aktiivista 15min)
3
Helppo
Ainekset
- 1 kpl Snellman Kunnon kuoreton nakki 280 g
- 1 kpl tölkki tomaattipyreetä (70g)
- 3 rkl ketsuppia
- 1 rkl oreganoa
- 0.3 kpl pakettia Kipparijuustoa
- 0.5 dl parmesaani juustoa
- 150 g juustoraastetta
- 1 kpl ruistaikinalevy (pakaste)
Ohje
-
Pyöritä taikinalevy palloksi, käytä vähän ruisjauhoja ja kauli pyöreäksi ohueksi pohjaksi. Sekoita tomattipyree, ketsuppi ja oregano, levitä pohjalle.
-
Ripoittele päälle juustoraastetta, parmesan lastuja ja kippariviipaleita. Pilko nakit ja levitä päällimäiseksi.
-
Paista uunissa 220 asteen uunissa noin 10-15 minuuttia.
Vinkkejä
Kokeile myös herkullista jauhelihapizza-reseptiä!
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 325 g | |
---|---|---|
Energia | 1402 kJ / 337 kcal | 4556 kJ / 1096 kcal |
Rasva | 24.4 g | 79.4 g |
- josta tyydyttynyttä | 11.4 g | 37.1 g |
Hiilihydraatit | 15.1 g | 48.9 g |
- josta sokereita | 3.6 g | 11.6 g |
Proteiini | 14 g | 46 g |
Ravintokuitu | 2.6 g | 8.4 g |
Suola | 1.1 g | 3.7 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.