Nakkipizza
30min (josta aktiivista 15min)
3
Helppo
Ainekset
- 1 kpl Snellman Kunnon kuoreton nakki 280 g
- 1 kpl tölkki tomaattipyreetä (70g)
- 3 rkl ketsuppia
- 1 rkl oreganoa
- 0.3 kpl pakettia Kipparijuustoa
- 0.5 dl parmesaani juustoa
- 150 g juustoraastetta
- 1 kpl ruistaikinalevy (pakaste)
Ohje
Pyöritä taikinalevy palloksi, käytä vähän ruisjauhoja ja kauli pyöreäksi ohueksi pohjaksi. Sekoita tomattipyree, ketsuppi ja oregano, levitä pohjalle.
Ripoittele päälle juustoraastetta, parmesan lastuja ja kippariviipaleita. Pilko nakit ja levitä päällimäiseksi.
Paista uunissa 220 asteen uunissa noin 10-15 minuuttia.
Vinkkejä
Kokeile myös herkullista jauhelihapizza-reseptiä!
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 325 g | |
---|---|---|
Energia | 1402 kJ / 337 kcal | 4556 kJ / 1096 kcal |
Rasva | 24.4 g | 79.4 g |
- josta tyydyttynyttä | 11.4 g | 37.1 g |
Hiilihydraatit | 15.1 g | 48.9 g |
- josta sokereita | 3.6 g | 11.6 g |
Proteiini | 14 g | 46 g |
Ravintokuitu | 2.6 g | 8.4 g |
Suola | 1.1 g | 3.7 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.