Hoppa till innehållet
Knackkorvspizza

Knackkorvspizza

Riktig skinnfri knackkorv 280 g

30min (varav 15min aktiv)

3

Lätt

Hela familjen gillar knackkorvspizza. Alternativet är smidigt att ta till när man antingen inte har tid eller ork att göra en deg, utan helst tar en sväng förbi frysdisken. Herr Snellmans recept använder tre olika sorters ost, men det blir gott även med bara en typ. Välj din favorit!

Ingredienser

Instruktioner

Forma pizzadegen till en bogg, använd lite mjöl och kavla ut ett tunnt botten. Blanda tomatpuré, oregano och ketchup och sprid ut.

Föredela all ost du valt jämnt över pizzan och toppa med knackkorven.

Grädda 10-15 minuter i 220 grader.

Tips

Kokeile myös herkullista jauhelihapizza-reseptiä!

Näringsinnehåll

/ 100g / servering 325 g
Energi 1402 kJ / 337 kcal 4556 kJ / 1096 kcal
Fett 24.4 g 79.4 g
- varav mättat fett 11.4 g 37.1 g
Kolhydrat 15.1 g 48.9 g
- varav sockerarter 3.6 g 11.6 g
Protein 14 g 46 g
Fiber 2.6 g 8.4 g
Salt 1.1 g 3.7 g

Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.

Har du smakat än? 
Berätta vad du tyckte på Facebook.

Spara

Till inköpslistan