Valmista pizzataikina. Murenna hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää joukkoon suola sekä sokeri. Lisää vehnäjauhot vähän kerrallaan ja alusta taikina lopuksi oliiviöljyllä. Kohota peitettynä noin 30 minuuttia tai kunnes taikina on kaksinkertaistunut.
Levitä pizzataikina uunipellille ilman leivinpaperia jauhojen avulla. Tee taikinasta kaksi pyöreää omille pelleilleen tai yksi iso.
Valuta ananaspalat ja ota mehu talteen pieneen kulhoon. Lisää mehun joukkoon 3 rkl tomaattipyrettä, chililastut ja suola. Sekoita. Levitä kastike pohjan päälle. Revi päälle mozzarellaa ja lisää kanalastut sekä ananaspalat.
Paista pizzaa 275-asteisessa uunissa noin 13–15 minuuttia.
Kuori ja suikaloi punasipuli. Viimeistele pizza punasipulisuikaleilla ja tuoreella korianterilla.
Vinkkejä
Voit valmista pizzataikinan myös edellisenä päivänä. Murenna hiiva kylmään veteen ja lisää joukkoon suola sekä sokeri. Lisää vehnäjauhot vähän kerrallaan ja alusta taikina lopuksi oliiviöljyllä. Nosta taikina jääkaappiin ja peitä kulho leivinpaperilla. Anna kohota yön yli.