Helpot kanapizzat
4
25min työaika + 25min kokonaisaika
Helppo
Helppo, helpompi, kanapizza. Kaurarieska on pienempi kuin tavallinen pizzapohja, joten sen avulla saat aikaiseksi oivan väli- tai iltapalan erittäin pienellä vaivalla. Kanapizza kruunataan tietenkin Snellmanin kanalastuilla!
Ainekset
Helpot kanapizzat
- 4 kpl kaurarieskaa
- 1 kpl Snellman Paahdettu kanalastu 180 g
- 200 g tomaattikastiketta
- 125 g mozzarellajuustoa (á 125 g)
- 1 kpl tomaattia
- 1 kpl ruukkua basilikaa
Ohje
Lämmitä uuni 200 asteeseen. Levitä kaurarieskoille (4 kpl) tomaattikastiketta, kanalastuja ja pieneksi hakattua tomaattia.
Kruunaa luomuksesi mozzarella-juustolla ja lämmitä uunissa kunnes juusto sulaa.
Mausta suolalla ja pippurilla ja nauti yrttien sekä suosikkikastikkeesi kanssa.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 180 g | |
---|---|---|
Energia | 584 kJ / 140 kcal | 1050 kJ / 251 kcal |
Rasva | 7 g | 12.6 g |
- josta tyydyttynyttä | 2.6 g | 4.6 g |
Hiilihydraatit | 7.1 g | 12.8 g |
- josta sokereita | 2.1 g | 3.8 g |
Proteiini | 11 g | 20 g |
Ravintokuitu | 2.1 g | 3.8 g |
Suola | 0.8 g | 1.4 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.