Siirry sisältöön
Helpot kanapizzat

Helpot kanapizzat

Paahdettu kanalastu 180 g

4

25min työaika | 25min kokonaisaika

Helppo

Helppo, helpompi, kanapizza. Kaurarieska on pienempi kuin tavallinen pizzapohja, joten sen avulla saat aikaiseksi oivan väli- tai iltapalan erittäin pienellä vaivalla. Kanapizza kruunataan tietenkin Snellmanin kanalastuilla!

Ainekset

Helpot kanapizzat

Ohje

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Levitä kaurarieskoille (4 kpl) tomaattikastiketta, kanalastuja ja pieneksi hakattua tomaattia.

Kruunaa luomuksesi mozzarella-juustolla ja lämmitä uunissa kunnes juusto sulaa.

Mausta suolalla ja pippurilla ja nauti yrttien sekä suosikkikastikkeesi kanssa.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 180 g
Energia 584 kJ / 140 kcal 1050 kJ / 251 kcal
Rasva 7 g 12.6 g
- josta tyydyttynyttä 2.6 g 4.6 g
Hiilihydraatit 7.1 g 12.8 g
- josta sokereita 2.1 g 3.8 g
Proteiini 11 g 20 g
Ravintokuitu 2.1 g 3.8 g
Suola 0.8 g 1.4 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Iltapala Lämpimät leivät Nopea ruoka Pikkusuolaiset Pizzat

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle