Herra Snellmanin minipizzat

Herra Snellmanin minipizzat 1

Herra Snellmanin minipizzat tekevät illasta juhlavamman tai kekkereistä juhlat. Näitä on mukava tehdä isommallakin porukalla, jotta jokainen saa täytteeksi itselleen ne kaikkein maistuvimmat vaihtoehdot. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

28 45 min

Ainekset

Pohja
  • 2 dl vettä
  • 25 g hiivaa
  • 1 tl suolaa
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 2 rkl oliiviöljyä
Herkkusieni-kinkkutäyte
  • 1 tl chili- tai tomaattikastiketta
  • 6 pieniin osiin viipaloitua herkkusientä
  • 28 viipaletta Ohuen ohutta kinkkua
  • 60 g juustoraastetta
  • punasipulia
  • organoa
Meetvursti-mozzarellatäyte (vaihtoehtoinen)
  • 1 tl chili- tai tomaattikastiketta
  • 28 Snellman meetvurstia
  • 60 g juustoraastetta
  • 1 pkt mozzarellajuustoa

Herra Snellmanin minipizzat — Ohje

  1. Liota hiiva 37-asteiseen veteen (kädenlämpöiseen). Lisää suola ja jauhot. Lisää sitten oliiviöljy. Alusta taikinaa, kunnes se on tasaista ja kimmoisaa. Anna kohota kaksinkertaiseksi
  2. Kauli taikina ohueksi. Ota pyöreitä paloja esimerkiksi lasin avulla
  3. Lisää chilikastike pizzapalojen päälle. Lisää sen jälkeen kinkku ja sienipalat päälle. Koristele lisäksi punasipulilla ja ripottele hiukan oreganoa ja juustoraastetta jokaisen pizzapalan päälle
  4. Paista uunissa 225°c:ssa noin 12 minuuttia.
Snellman-Tuotekehittaja_Tore

“Meetvurstin valmistus täällä Pietarsaaressa aloitettiin jo 50-luvulla, joten kyllä tässä alkaa melkoisen pitkät perinteet olla. Tarkkaa käsityötähän tämä edelleen on, jotta saadaan maku kohdalleen ja rakenteesta tulee sopivan tasaista. Meidän meetvursteissa ei ole hevosenlihaa, vaan suomalaista nautaa ja possua. Savustukseen käytetään leppä- ja koivulastuja ja pitkä jälkikypsytys viimeistelee meetvurstin maun.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit