Nachos

Nachos

Tässä annoksessa on sopivassa suhteessa rapeutta, mehukkuutta ja murakkaa lihaisuutta. Kinkkunachot valmistuvat nopeasti ja ovatkin kiireisen arjen pelastavaa naposteltavaa. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti!

Ainekset

  • Punaista hilloketta (tai chilikastiketta)
  • smetanaa
  • 1 pkt Ohuen ohut kevyesti savustettu kinkku
  • nacholastuja

Nachos — Ohje

  1. Levitä Ohuen ohut savustettujen kinkkujen päälle punaista hilloketta tai chilikastiketta.
  2. Kääri kinkut rullalle.
  3. Laita vajaa teelusikallinen smetanaa per nacholastu ja laita kääritty kinkku sen päälle. Nauti rapeasta herkusta!
Leikkeleet-Ohuen-ohuet-leikkeleet

“Me tuotiin nämä ohuen ohuet leikkeleet ensimmäisenä markkinoille 2000 -luvun alussa. Kaikissa meidän ohuen ohuissa leikkeleissä on korkea lihapitoisuus, yli 80 %. Kaikki savustetut leikkeleet savustetaan aidolla leppäsavulla. Siivut on taitettu ja aseteltu pakkaukseen limittäin, jonka ansiosta ne irtoavat toisistaan helposti. Näissä on aidosti ohuet siivut. Missään Snellmanin tuotteissa ei käytetä natriumglutamaattia eikä kamaraa ja me tehdään ne 100 % suomalaisesta lihasta. Näissä on erittäin tasianen väri, eikä näissä ole liikaa sattumia. Siipikarjatuotteissa on erittäin vähän lisäaineita ja kokolihaleikkeleet ovat todella proteiinipitoisia.”

Kai, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit