Nachos

Nachos

Krispigt. Saftigt. Köttigt. Nachos med skinkpålägg har allt, härligt att duka fram som plockmat.

Ingredienser

  • 1 pkt Snellman tunntunn lättrökt skinka
  • Röd syltkompott eller chilisås
  • smetana
  • nachochips

Nachos — Gör så här

  1. Bred syltkompott eller chilisås över de tunntunna skinkskivorna och rulla ihop till en liten strut (se bilden).
  2. Sätt en knapp tesked smetana på varje nachochips och placera den rullade skinkan på.
Palagg-Tuntunna helköttsuppskärningar

”Vi var först med att introducera tunntunna pålägg på marknaden i början av 2000-talet. Alla våra tunntunna pålägg har hög kötthalt, över 80 %. De rökta tunntunna påläggen röks med äkta alspån. Skivorna är vikta och radade i förpackningarna så att de enkelt lossnar från varandra. Det här är äkta tunntunna skivor.

Natriumglutamat används inte i någon av Snellmans produkter, inte heller svål. Vi tillverkar våra produkter av 100 % finländskt kött. Våra pålägg är jämna i färgen och skiljer inte mycket från skiva till skiva i utseende. I fjäderfäprodukterna är det ytterst få tillsatsämnen och helköttspåläggen är rika på protein.”

Kai, Produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer