Naudanpaistirullat

Naudanpaistirullat 1

Tässä jotain todella helppoa ja maistuvaa tarjottavaa esimerkiksi valmistujaisjuhliin. Naudanpaistirullia voi myös valmistaa itselleen pikkusuolaiseen nälkään. Kokeile meillä Snellmanilla hyväksi todettuja naudanpaistirullia.

8 150 min

Ainekset

  • 1 pkt Snellmanin Ohuen ohutta Naudanpaistia
  • 1 pkt Snellmanin Maksapasteijaa (esim. ruohosipuli)
  • 1 prk crème fraichea
  • 1 ripaus ruohosipulia hienonnettuna
  • hieman tyrnimarja- ja karpalohilloa

Naudanpaistirullat — Ohje

  1. Levitä naudanpaistiviipaleet noin 20 x 15 cm alueelle (tuorekelmun päälle). Notkista maksapasteija kulhossa ja levitä reilusti naudanpaistin päälle.
  2. Levitä crème fraichea ja silputtua ruohosipulia maksapasteijan päälle varovasti niin, etteivät ne sekoitu keskenään.
  3. Lopuksi levitä päälle hieman tyrnimarja- tai karpalohilloa ja rullaa levy tuorekelmun avulla rullaksi. Laita pakastimeen 1,5–2 tunniksi.
  4. Ota rulla pakastimesta ja leikkaa se terävällä veitsellä noin sentin paksuisiksi rulliksi. Tarjoile heti.
Leikkeleet-Ohuen-ohuet-leikkeleet

“Me tuotiin nämä ohuen ohuet leikkeleet ensimmäisenä markkinoille 2000 -luvun alussa. Kaikissa meidän ohuen ohuissa leikkeleissä on korkea lihapitoisuus, yli 80 %. Kaikki savustetut leikkeleet savustetaan aidolla leppäsavulla. Siivut on taitettu ja aseteltu pakkaukseen limittäin, jonka ansiosta ne irtoavat toisistaan helposti. Näissä on aidosti ohuet siivut. Missään Snellmanin tuotteissa ei käytetä natriumglutamaattia eikä kamaraa ja me tehdään ne 100 % suomalaisesta lihasta. Näissä on erittäin tasianen väri, eikä näissä ole liikaa sattumia. Siipikarjatuotteissa on erittäin vähän lisäaineita ja kokolihaleikkeleet ovat todella proteiinipitoisia.”

Kai, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit