Nötrullader

Naudanpaistirullat 1

Då Herr Snellman är på festhumör finns det ingen hejd på honom. Nötrulladerna är en av hans favoriter när det kommer till salta tilltugg.

8 150 min

Ingredienser

  • 1 pkt Snellmans tunntunn nötstek
  • 1 pkt Snellmans Gräslöksleverpastej
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 dl finhackad gräslök
  • 1 klick havtorns- eller tranbärssylt

Nötrullader — Gör så här

  1. Rada nötsteksskivorna som en platta på en bit plastfolie.
  2. Blanda ihop fyllningen och bred den över plattan.
  3. Rulla ihop till en rulle, som när man gör rulltårta.
  4. Skär rullen i bitar.
  5. Om det är svårt att skära rullen så kan man lägga den i frysen en stund. Därefter är det är lättare att skära.
Leverprodukter

”Vi tillverkar leverprodukter för alla smaker här i Jakobstad. Det finns korv, pastejer och patéer. Smaken är det som avgör också i dessa produkter, därför kommer huvudingredienserna från våra egna familjegårdar. Natriumglutamat eller svål vill vi inte använda. Låglaktos är de alla dessutom, även fast vi tillsätter mjölk för att få en mildare leversmak.”

Ove, Produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer