Nötrullader
Då Herr Snellman är på festhumör finns det ingen hejd på honom. Nötrulladerna är en av hans favoriter när det kommer till salta tilltugg.
8
150 min
Ingredienser
-
- 1 pkt Snellmans tunntunn nötstek
- 1 pkt Snellmans Gräslöksleverpastej
- 1 dl crème fraiche
- 1 dl finhackad gräslök
- 1 klick havtorns- eller tranbärssylt
Nötrullader — Gör så här
-
- Rada nötsteksskivorna som en platta på en bit plastfolie.
- Blanda ihop fyllningen och bred den över plattan.
- Rulla ihop till en rulle, som när man gör rulltårta.
- Skär rullen i bitar.
- Om det är svårt att skära rullen så kan man lägga den i frysen en stund. Därefter är det är lättare att skära.
”Vi tillverkar leverprodukter för alla smaker här i Jakobstad. Det finns korv, pastejer och patéer. Smaken är det som avgör också i dessa produkter, därför kommer huvudingredienserna från våra egna familjegårdar. Natriumglutamat eller svål vill vi inte använda.”
Ove, Produktutvecklare