Cocktailtikkukranssi
30min
10
Helppo
Ainekset
- 1 kpl Snellman Tosi murea naudanpaisti 130 g
- 1 kpl Snellman Tosi murea korppukinkku 200 g
- 1 kpl Snellman Tosi murea chilikana 150 g
- 1 kpl Snellman Chorizo salami 100 g
- 1 kpl Snellman Milano salami 100 g
- 200 g Port salut juustoa
- 2 kpl persimon-hedelmä
- 100 g coctailkurkkuja
- 80 g vihreitä kivettömiä oliiveja
- 80 g kapriksia
- 1 kpl paketti mozzarella mini juustopalloja (á 125 g)
- 200 g viinirypäleitä
- 200 g kirsikkatomaatteja
Ohje
Paloittele juusto ja persimoni kuutioksi. Valuta cocktailkurkut, oliivit, kaprikset ja mozzarellapallot. Pese ja irrota viinirypäleet varresta.
Leikkaa naudanpaisti ja korppukinkku kahteen ja chilikana kolmeen osaan.
Täytä vartaat haluamallasi tavalla. Leikkeleet saat pysymään tikussa parhaiten, kun teet niistä rullan. Asettele tikut kranssin muotoon tarjoilualustalle. Viimeistele asettelemalla tuoreita rosmariinin oksia tikkujen väleihin.
Vinkkejä
Tikut pysyvät parhaiten kasassa kun aloitat kasaamisen juustolla tai kasviksella ja sitten pala leikkelettä, joka kääritään rullalle. Sitten pala juustoa tai kasvista ja taas pala leikkelettä ja viimeiseksi juusto tai kasvis.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 200 g | |
---|---|---|
Energia | 600 kJ / 144 kcal | 1200 kJ / 288 kcal |
Rasva | 8.6 g | 17.2 g |
- josta tyydyttynyttä | 4.5 g | 8.9 g |
Hiilihydraatit | 5.1 g | 10.2 g |
- josta sokereita | 5 g | 9.9 g |
Proteiini | 11 g | 22 g |
Ravintokuitu | 1 g | 1.9 g |
Suola | 1.5 g | 3.1 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.