Siirry sisältöön
Cocktailtikkukranssi

Cocktailtikkukranssi

Milano salami 100 g

10

30min työaika | 30min kokonaisaika

Helppo

Joulunajan näyttävimmät ja herkullisimmat cocktailtikut ovat tässä! Snellmanin aromikkaista salameista ja tosi mureista leikkeleistä syntyy täydellinen leikkeletarjotin jaettuihin naposteluhetkiin. Tikkuihin sujahtaa helposti myös lempi juustojasi, oliiveja, kapriksia, makeaa persimonia, cocktailkurkkuja sekä viinirypäleitä ja kirsikkatomaatteja. Tuoreet rosmariininoksat viimeistelevät aistinautinnon hurmaavalla tuoksullaan ja antavat cocktailtikkukranssille kunnolla WAU-kerrointa.

Ainekset

Ohje

Paloittele juusto ja persimoni kuutioksi. Valuta cocktailkurkut, oliivit, kaprikset ja mozzarellapallot. Pese ja irrota viinirypäleet varresta.

Leikkaa naudanpaisti ja korppukinkku kahteen ja chilikana kolmeen osaan.

Täytä vartaat haluamallasi tavalla. Leikkeleet saat pysymään tikussa parhaiten, kun teet niistä rullan. Asettele tikut kranssin muotoon tarjoilualustalle. Viimeistele asettelemalla tuoreita rosmariinin oksia tikkujen väleihin.

Vinkkejä

Tikut pysyvät parhaiten kasassa kun aloitat kasaamisen juustolla tai kasviksella ja sitten pala leikkelettä, joka kääritään rullalle. Sitten pala juustoa tai kasvista ja taas pala leikkelettä ja viimeiseksi juusto tai kasvis.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 200 g
Energia 618 kJ / 148 kcal 1237 kJ / 297 kcal
Rasva 9.1 g 18.3 g
- josta tyydyttynyttä 4.7 g 9.3 g
Hiilihydraatit 5.1 g 10.2 g
- josta sokereita 5 g 10 g
Proteiini 11 g 22 g
Ravintokuitu 1 g 1.9 g
Suola 1.5 g 3.1 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Kokkaa resepti vaiheittain

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle