Siirry sisältöön
Alkuruoka

Alkuruoka

Alkuruoka herättelee ruokahalua juuri sopivasti. Koska alkuruoan tavoitteena on vain herätellä nälkää, niin älä ihmeessä tarjoile liian suurta annosta. Alkuruoaksi sopiva annos kannattaa miettiä tarkoin, jotta se sopii hyvin muiden ruoka-annosten rinnalle.

Hyvät alkuruokavinkit ovat tärkeitä silloin, kun pelkkä pääruoka ei riitä ja tarkoituksena on valmistaa perheelleen esimerkiksi kolmen aterian illallinen. Kolmen aterian illalliset sopivat erityisesti juhlatilaisuuksiin tai merkkipäiviin. Muista vain valita pääruokaan sopiva alkuruoka ja jälkiruoka, niin keräät takuulla kiitosta vaivannäöstäsi koko pöytäseurueelta.

Sopisivatko esimerkiksi kinkkukupit, bruschetta pippurikinkku-tomaattitäytteellä tai caesar sandwich ideoimaasi kokonaisuuteen? Olipa tilaisuus mikä hyvänsä, niin meidän alkuruokavalikoimasta löydät takuulla suosikkisi kaavailemaasi menun rinnalle. Meillä Snellmanilla valmistetusta laadukkaasta valikoimasta löydät lihaisan täytteen annokseen kuin annokseen.

Toisinaan mieli saattaa taas tehdä pelkkää pientä purtavaa. Nämä meillä Snellmanilla hyväksi todetut alkuruokareseptit hoitavat myös sen homman täydellisesti, sillä ne sopivat pikkunälkään.

Meillä Snellmanilla on ehdottaa teidän perheelle runsaasti erilaisia alkuruokia eri aterioille. Valitse pieniä makupaloja tai muutoin annokseesi sopiva alkuruoka. Testaa, ihastu ja onnistu!