Club sandwich

Club sandwich 1

Club Sandwich tehdään paahdetusta leivästä, mutta paahtamatonta leipää voi myös hyvin käyttää. Tämä herkkuleipä valmistuu onneksi helposti, jotta sinä pääset nauttimaan herkullisista mauista nopeasti ja vaivattomasti. Club Sandwich sopii hyvin alkuruoaksi tai pikkusuolaisen nälkään. Suolakurkkua ja/tai persiljaa käytetään usein koristeena, mutta ne voidaan halutessaan jättää poiskin. Meillä Snellmanilla testattu ja hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

4 15 min

Ainekset

  • 1 pkt Ohuen ohut kalkkunanfilee
  • 6 viipaletta paahtoleipää
  • 100 g pekonia
  • 3 rkl ranskalaista sinappia
  • 6 rkl majoneesia
  • 6 siivua cheddar-juustoa
  • 1 tomaatti
  • 1 suolakurkku
  • 1 nippu persiljaa

Club sandwich — Ohje

  1. Paahda leipäviipaleet kullanruskeiksi kuumalla, kuivalla pannulla
  2. Paista pekoniviipaleet ja valuta ylimääräinen rasva talouspaperin päällä
  3. Levitä ensimmäiselle leipäviipaleelle sinappia. Lisää päälle muutama siivu pekonia ja cheddar-juustoa
  4. Laita seuraavalle leipäviipaleelle muutama siivu Snellmanin ohuen ohutta kalkkunanfilettä. Lisää päälle nokare majoneesia ja aseta viimeinen leipäviipale kanneksi
  5. Leikkaa leipä kahtia kulmasta kulmaan. Näin saat sievät kolmiot leivistä. Laita hammastikku valmiiden kolmioiden läpi, jotta leipä pysyy helpommin koossa
  6. Koristeeksi suolakurkkua ja persiljaa.
Leikkeleet-Ohuen-ohuet-leikkeleet

“Me tuotiin nämä ohuen ohuet leikkeleet ensimmäisenä markkinoille 2000 -luvun alussa. Kaikissa meidän ohuen ohuissa leikkeleissä on korkea lihapitoisuus, yli 80 %. Kaikki savustetut leikkeleet savustetaan aidolla leppäsavulla. Siivut on taitettu ja aseteltu pakkaukseen limittäin, jonka ansiosta ne irtoavat toisistaan helposti. Näissä on aidosti ohuet siivut. Missään Snellmanin tuotteissa ei käytetä natriumglutamaattia eikä kamaraa ja me tehdään ne 100 % suomalaisesta lihasta. Näissä on erittäin tasianen väri, eikä näissä ole liikaa sattumia. Siipikarjatuotteissa on erittäin vähän lisäaineita ja kokolihaleikkeleet ovat todella proteiinipitoisia.”

Kai, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä