Club sandwich

Betygsatt 0 av 5
Club sandwich 1

Sandwichen brukar oftast vara gjord av rostat bröd, men orostat bröd kan också användas. En bit saltgurka och/eller persilja förekommer ofta som garnering.

4 15 min

Ingredienser

  • 1 Tunntunn kalkonfilé
  • 6 skivor rostat bröd
  • 100 g bacon
  • 3 msk fransk senap
  • 6 msk majonnäs
  • 6 skivor cheddarost
  • 1 tomat
  • 1 saltgurka
  • 1 persilja (för garnering)

Gör så här

  1. Lägg brödskivorna i en varm stekpanna tills de fått färg. Stek baconskivorna och låt rinna av på papper. Bred senap på första brödskivan och lägg en skiva bacon och ost på brödet. På den nästa skivan läggs några skivor Tunntunn kalkonfilé och en klick majonnäs. Montera ihop skivorna och avsluta med en skiva utan fyllning. Skär av sandwichen diagonalt från hörn till hörn. Stick en tandpetare genom varje bit så att den hålls ihop. Garnera med en bit saltgurka och persilja.
Palagg-Tuntunna helköttsuppskärningar

”Vi var först med att introducera tunntunna pålägg på marknaden i början av 2000-talet. Alla våra tunntunna pålägg har hög kötthalt, över 80 %. De rökta tunntunna påläggen röks med äkta alspån. Skivorna är vikta och radade i förpackningarna så att de enkelt lossnar från varandra. Det här är äkta tunntunna skivor.

Natriumglutamat används inte i någon av Snellmans produkter, inte heller svål. Vi tillverkar våra produkter av 100 % finländskt kött. Våra pålägg är jämna i färgen och skiljer inte mycket från skiva till skiva i utseende. I fjäderfäprodukterna är det ytterst få tillsatsämnen och helköttspåläggen är rika på protein.”

Kai, Produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer

Fler recept