
Bruschetta pippurikinkku-tomaattitäytteellä
20min
4
Helppo
Ainekset
Bruschetta pippurikinkku-tomaattitäytteellä
- 40 g Snellman Ohuen ohut pippurinen kinkku 150 g
- 4 kpl viipaletta patonkia
- 1 kpl tomaattia
- 6 kpl basilikanlehtiä
- 1 rkl pestoa
- 1 kpl ripaus suolaa
- 1 kpl ripaus mustapippuria
Ohje
-
Lämmitä uuni 225 asteeseen
-
Sekoita oliiviöljy ja murskattu valkosipuli
-
Sivele leivät valkosipuli-öljy -seoksella ja paahda uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia kunnes viipaleet ovat kauniin kullanruskeita
-
Leikkaa tomaatti paloiksi, silppua basilika ja sekoita ne keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla
-
Aseta 2 viipaletta Pippurista kinkkua ja hieman tomaattisalaattia jokaiselle patonkiviipaleelle. Sivele päälle pestoa.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 70 g | |
---|---|---|
Energia | 666 kJ / 158 kcal | 466 kJ / 111 kcal |
Rasva | 3.8 g | 2.7 g |
- josta tyydyttynyttä | 0.4 g | 0.3 g |
Hiilihydraatit | 22.9 g | 16 g |
- josta sokereita | 2.2 g | 1.6 g |
Proteiini | 7 g | 5 g |
Ravintokuitu | 1.9 g | 1.3 g |
Suola | 1.1 g | 0.8 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.