Bruschetta pippurikinkku-tomaattitäytteellä

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Bruschetta pippurikinkku-tomaattitäytteellä 1

Bruchetta suomalaisittain kruunataan Ohuen ohuella Pippurisella kinkulla ja tomaatilla. Meillä Snellmanilla leikkeleiden teko otetaan vakavasti, joten halutessaan Ohuen ohuen pippurisen kinkun voi halutessaan vaihtaa myös muihin leikkelevaihtoehtoihin. Hyvä maku on aina taattu! Tämä herkku on helppo valmistaa, joten pääset mahdollisimman nopeasti nauttimaan upeista mauista. Nautitaan hyvässä seurassa. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

4 20 min

Ainekset

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynttä
  • 2 viipaletta patonkia
  • 1 tomaatti
  • 6 lehteä basilikaa
  • 8 siivua Ohuen ohut pippurinen kinkku
  • 1 rkl pestoa
  • suolaa
  • pippuria

Tee näin

  1. Lämmitä uuni 225 asteeseen
  2. Sekoita oliiviöljy ja murskattu valkosipuli
  3. Sivele leivät valkosipuli-öljy -seoksella ja paahda uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia kunnes viipaleet ovat kauniin kullanruskeita
  4. Leikkaa tomaatti paloiksi, silppua basilika ja sekoita ne keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla
  5. Aseta 2 viipaletta Pippurista kinkkua ja hieman tomaattisalaattia jokaiselle patonkiviipaleelle. Sivele päälle pestoa.
Leikkeleet-Ohuen-ohuet-leikkeleet

“Me tuotiin nämä ohuen ohuet leikkeleet ensimmäisenä markkinoille 2000 -luvun alussa. Kaikissa meidän ohuen ohuissa leikkeleissä on korkea lihapitoisuus, yli 80 %. Kaikki savustetut leikkeleet savustetaan aidolla leppäsavulla. Siivut on taitettu ja aseteltu pakkaukseen limittäin, jonka ansiosta ne irtoavat toisistaan helposti. Näissä on aidosti ohuet siivut. Missään Snellmanin tuotteissa ei käytetä natriumglutamaattia eikä kamaraa ja me tehdään ne 100 % suomalaisesta lihasta. Näissä on erittäin tasianen väri, eikä näissä ole liikaa sattumia. Siipikarjatuotteissa on erittäin vähän lisäaineita ja kokolihaleikkeleet ovat todella proteiinipitoisia.”

Kai, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä