Bruchetta med pepparskinka och tomat

Bruschetta pippurikinkku-tomaattitäytteellä 1

Bruchetta på finländskt vis som toppas med Tunntunn Skinka med pepparsmak och tomat.

4 20 min

Ingredienser

  • 1 msk olivolja
  • 0.5 klyfta vitlök
  • 4 skivor batong
  • 1 tomat
  • 6 basilikablad
  • salt
  • peppar
  • 8 skivor Snellmans Tunntunn Skinka med pepparsmak
  • 1 msk pesto

Bruchetta med pepparskinka och tomat — Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 °C
  2. Blanda olivolja med krossad vitlök, pensla batongskivorna med vitlöksoljan, och rosta i ugn på 225 °C tills skivorna är gyllenbruna, ca 10 minuter
  3. Skär tomaten i tärningar, hacka basilikan i små bitar, blanda samman och smaksätt med salt och peppar
  4. Sätt 2 skivor pepparskinka och en lite tomatsallad på varje batongbit, toppa med pesto.
Palagg-Tuntunna helköttsuppskärningar

”Vi var först med att introducera tunntunna pålägg på marknaden i början av 2000-talet. Alla våra tunntunna pålägg har hög kötthalt, över 80 %. De rökta tunntunna påläggen röks med äkta alspån. Skivorna är vikta och radade i förpackningarna så att de enkelt lossnar från varandra. Det här är äkta tunntunna skivor.

Natriumglutamat används inte i någon av Snellmans produkter, inte heller svål. Vi tillverkar våra produkter av 100 % finländskt kött. Våra pålägg är jämna i färgen och skiljer inte mycket från skiva till skiva i utseende. I fjäderfäprodukterna är det ytterst få tillsatsämnen och helköttspåläggen är rika på protein.”

Kai, Produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer