Punaviinimarinadi

Punaviinimarinadi 1

Erilaisilla marinadeilla saa liharuokiin mukavaa vaihtelua. Punaviinimarinadi on täyteläinen ja täynnä makua. Kannattaa muuten muistaa, että lihan on syytä marinoitua useamman tunnin verran, mielellään yön yli. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

1

Ainekset

  • 1 dl punaviiniä
  • 1 dl öljyä
  • 2 puristettua valkosipulin kynttä
  • 3 rkl tomaattipyrettä
  • 3 rkl hunajaa
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • 1 ripaus suolaa
  • 1 ripaus pippuria

Tee näin

  1. Sekoita ainekset ja anna lihan marinoitua useamman tunnin, mielellään yön yli.

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä