Siirry sisältöön
NAU­DAN UL­KO­FI­LEE GRIL­LIS­SÄ

NAU­DAN UL­KO­FI­LEE GRIL­LIS­SÄ

6

Naudan ulkofilee valmistuu mureaksi grillissä. Tämä filee saa makua pintaan hierotuista suolasta ja pippurista. Lihan sopivasta kypsyydestä pitää huolta paistomittari, jonka ansiosta liha ei pääse paistumaan liian kuivaksi. Tarjoile grillattu naudan ulkofilee esimerkiksi salaatin ja uusien perunoiden kera.

Ainekset

  • 1 pkt Snellmanin Naudan pippuroitu ulkofilee
  • suolaa ja pippuria

Ohje

Ota filee huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen grillausta.

Poista fileen kalvot.

Hiero mausteita fileen pintaan, esim. suolaa ja mustapippuria. Anna maustua hetken.

Laita lihaan paistomittari.

Grillaa fileeseen kaunis pinta, laske grillin lämpöä ja jatka grillausta välillä käännellen kunnes paistomittari näyttää 55-60°C.

Nosta filee pois ja kääri folioon, annan vetäytyä hetken.

Grilliruoka

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle