Ribsit

Ribsit 1

Ribsit on syytä käsitellä ennen grilliin viemistä uunissa paistamalla. Ribsit vain viimeistellään grillissä, jotta ne saavat pintaansa kauniin rusehtavan värin.

Ribsien valmistaminen vaatii hieman vaivaa, mutta ne ovat ehdottomasti vaivan väärtejä. Nämä ovat oikea valinta etenkin aurinkoiseen kesäpäivään. Ribsit kannattaa tarjoilla esimerkiksi coleslaw-salaatin kera.

4

Ainekset

  • 1 pkt Maatiaispossun loin ribs

Ribsit — Ohje

  1. UUNISSA: Aseta liha uunivuokaan lihapuoli ylöspäin. Sirottele pintaan suolaa ja levitä marinadi. Peitä vuoka alumiinifoliolla. Kypsennä uunissa 200°C:ssa n. 1 tunti. Poista folio ja pidä uunissa vielä n. 30 min tai grillaa pintaan kaunis väri. Ribsit ovat valmiit, kun liha irtoaa helposti luista. Leikkaa ribsit annospaloiksi.
  2. Vinkki: Käytä lihan marinointiin marinadi ribseille -ohjetta tai kokeile grillauskastike kyljelle -ohjetta.
Ribsit ja kylki

“Nämä meidän ribsit ja kyljet vaatiikin sitten reilusti pidemmän kypsennysajan, mutta kyllä se lopputulos on odottamisen väärti. Ja kaikki nämäkin me tehdään tietenkin tuoreesta suomalaisesta ja vieläpä gm-vapaasta lihasta.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit