Ribs

Ribsit 1

Vill vill alltid att du lyckas med grillklassikern ribs, eller revbensspjäll. För att ribsen ska bli så bra som möjligt ska du steka dem i ugn innan du grillar dem.

Ribsen ska sen bara få lite färg på grillen. Att tillaga ribs kräver lite ansträngning men det är så värt det! Revbensspjäll är det perfekta köttet för en solig sommardag! Servera köttet med till exempel coleslaw.

4

Ingredienser

  • 1 pkt Loin Ribs av Lantgris

Ribs — Gör så här

  1. I UGNEN: Lägg köttet i en ugnssäker form med köttsidan uppåt. Strö över salt och häll över marinaden. Täck formen med aluminiumfolie. Ugnsstek i 200°C ca 1 timme. Ta bort folien och låt stå i ugn ytterligare ca 30 min eller ge ribsen färg på grillen. Ribsen är klara när köttet lossnar lätt från benen och har fått fin färg. Skär upp ribsen i portionsbitar.
  2. Tips: Marinera ribsen med en marinad eller grillsås för extra smak.
Ribs och sida

De här köttsorterna kräver längre tillredningstid, men slutresultatet är minsann värt väntan. Och alla dessa gör vi förstås av färskt, finländskt och därtill gmo-fritt kött.”

Tore, produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer