Hoppa till innehållet
Pizzaperjantai, tehdään nakkipizza! 1

Pizzafredag med knackkorvspizza!

Pizza med knackkorv smakar oftast åt hela familjen. Hos oss är mammas pizza pop, ibland orkar jag inte göra degen själva så då tar jag en sväng via frysdisken i butiken. I receptet nedan har jag använt tre olika ostar, men det går lika bra med endast riven ost. Här ett tips på snabbpizza:

Pizza med knackkorv
1 pkt Riktig skinnfri knackkorv
1 brk tomatpuré
3 msk ketshup
1 msk oregano
kippari ost
parmesanost
riven ost
rågdegsplattor (djupfryst)

Gör en boll av degplattan, använd lite rågmjöl till kavlingen, kavla till ett runt botten. Blanda tomatpuré, ketschup och oregano, sätt på bottnet. Strö på riven ost, paremasanflarn, och kippariskivor. Skär knackkorven i bitar och sätt dem till sist på pizzan. Grädda i 220 graders ugn i ca 10-15 minuter.

Knackkorvpizzan är ett alternativ till snabbmat, trevlig helg!