Hoppa till innehållet
Favoriter
Inköpslista
Sök efter
Recept
Sök recept
Biffar
Pasta
Recept med malett kött
Snabblagad mat
Soppor
Tilltugg
Vardagsmat
Mattips
Tips för hantering av kött
Grillning
Julskinka
Matinspiration
Produkter
Sök produkter
Bacon
Färskt kött
Flarn, kebab och strimlor
Korvar
Köttbullar och -biffar
Leverprodukter
Pålägg
Salamisnacks
Ovrigt
Ansvar
Företag
Kontakt
Nyheter
Företag
Jobba på Snellman
Historia
Alla artiklar
sv
fi
sv
Suomi
Artiklar
30.03.2023
Helena Leveelahti står med båda fötterna på jorden och blickar framåt mot ’stora’ säsonger: ”De olympiska spelen är den stora drömmen”
16.03.2023
”Solen går upp igen imorgon” – Kenneth Backlunds livsverk är inte färdigt
08.03.2023
Tjuren på åkern blev startskottet för en ny, spännande tillvaro: ”Det ger otroligt mycket mer än det tar”
16.01.2023
Nytt från Snellman, rostade kycklingflarn underlättar matlagningen: ”Allt utgår från den goda, äkta smaken”
13.01.2023
Välfärden i blickfånget med respekt för djurens, naturens och människornas välfärd
30.12.2022
Den pendlande producenten Sofia Eriksson medger att hon inte hinner med allt: ”Men bra planering löser nog det mesta”
22.12.2022
Bröderna Snellmans julminnen handlar om tacksamhet och hårt jobb: ”Vi var helt loppuslut!”
14.12.2022
Julen innebär Skinktricket för sjunde gången: ”Gör rätt med att återvinna fettet korrekt”
23.11.2022
Snellman och spisens magi – fyll huset med julstämning och tillred julskinkan i spisens varma hjärta
12.10.2022
Underbart och minnesvärt för alla – så här tar du matallergierna i beaktande när du ställer till barnkalas
19.09.2022
Päivi var lugnet själv i eldstormens öga, husfruns hjältedåd räddade många, men: ”Den ena kalvens öde grämer mig än i denna dag”
01.09.2022
I Kannus är varje dag den finländska matens dag: ”Inhemsk mat är en värdefråga”
1
2
3
4
5
…
26