Hoppa till innehållet
Laaja valikoima herkkuja joulun juhlakauteen 3

Ett brett utbud av delikatesser till julen

God mat är ett viktigt inslag i julfirandet och vi vill därför erbjuda ett så brett utbud som möjligt av smakupplevelser. Dessa produkter kan du njuta av såväl vid julbordet som under julförberedelserna. Hitta dina favoriter och stig in i julens smakvärld!

maksapatee

Utsökta leverprodukter

Leverpastej med hjortron och leverpastej med tranbär är bäriga leverpastejer med en härlig kombination av söta sylter gjorda på inhemska bär och mjuk leversmak. Leverpastejerna passar till bakning, på brödet eller till salta tilltugg. Leverkorv med honung i sin tur, får som namnet antyder, en hint av sötma från honung.

Den skivade ugnsstekta leverpatén har stekts i ugn för att ge stekytan en härlig smak och hela patén ett vackert utseende. Den goda smaken på patén framhävs genom ugnsstekningen och den får en härligt mjuk konsistens tack vare den laktosfria mjölken. Leverdelikatessen är färdigt skuren i skivor, så den är lätt servera!

maksapasteijat

Saftigt kött i ugn

Vad passar bättre till mörka och kalla vinterkvällar än en rykande het och saftig kötträtt? Mitt i julstressen är det lätt att ställa in dessa kötträtter i ugnen och glömma dem där, eftersom lång stektid passar utmärkt till de här rätterna. Ugnsfärdiga rullsyltan av Lantgris får en härligt julig smak av kryddpeppar, lök och lagerblad. Den färdigsaltade ugnskasslern av Lantgris kan stekas i ugn som sådan eller ytkryddas enligt egen smak.

uunikassler

Skinkan kommer med julen till bordet

Julskinkan är julmatens absoluta nummer ett. Skivad gråsaltad julskinka är ett behändigt alternativ då du bara vill servera en liten mängd skinka. En smakrik stekyta och gråsalt ger den saftiga och möra skinkan dess traditionella smak.

Om du inte har tid eller möjlighet att tillreda julskinka själv eller om du bara vill komma undan lite lättare, är den färdigstekta julskinkan ett bra alternativ. Vi har stekt vår gråsaltade julskinka av äkta Lantgris på låg värme under lång tid. Om du vill kan du ännu välja att griljera den.

viipaloitu joulukinkku

Glöm inte bort julkorvarna

Vi på Snellman har redan under en lång tid erbjudit en väldigt speciell korv till julen, nämligen Juhla Braunschweig. Den traditionella Juhla Braunschweigen är medwurstmästarnas konsttycke. Korven passar inte bara till julbordet utan också som munsbit under julförberedelserna.

Julkorven är passligt kryddad och innehåller mycket kött, vilket garanterar korvens fyllighet. Vi gör vår julkorv på ett gammaldags recept som hedrar traditionen.