Street Food Grillad kebab
Via grillningen får produkten både en härlig smak och en vacker yta. Den nya tunnare skivan ger upplevelsen av en restaurangaktig kebab och den beter sig som en dröm på stekpannan.
En god och smakrik vardagsmåltid kunde inte vara lättare att tillreda. Fyra minuter i stekpannan eller 5-7 minuter i ugnen och du har en smarrig kebab att bygga vidare med. Bara din egen uppfinningsrikedom utgör gränsen för vilken måltid du kastar ihop.
De bästa resultaten får du genom att värma kebaben antingen i ugn, på stekpannan eller på grillens stekplatta. Det ger flarnen en krispig struktur, men bevarar dess saftighet. Använd kebaben till wraps, burgare eller andra versioner av gatukökets delikatesser.
I samarbete med Fazer Street Food.
Vikt
300 g
Näringsinnehåll / 100 G
Energi: 1115 kJ/ 266 kcal
Fett: 21.00 g
- varav mättat: 9.50 g
Kolhydrater: 0.60 g
- varav sockerarter: 0.60 g
Kostfiber: 0.00 g
Protein: 18.00 g
Salt: 2.10 g
Laktoosi: 0.00 g / 100 g
Ingredienser
Nötkött (ursprung Finland), salt, kryddor (vit- och svartpeppar, paprika, chili, lök, vitlök), aromer (bl.a. libbsticka), glukos, socker, rypsolja, stabiliseringsmedel (E450). Till 100 g färdig produkt har använts 100 g kött. Förpackad i en skyddande atmosfär.
Tillredningsförslag
I stekpanna: Värm upp stekpannan, tillsätt lite olja och häll hela påsens innehåll i pannan. Stek under omrörning i ungefär 4 minuter.
I ugn: Värm ugnen till 250°C grader. Bred ut kebaben på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Grädda i 5-7 minuter, rör om halvvägs.
Egenskaper
- Gluteeniton
- Kraftigt saltad
- Laktoositon
”Våra Snellman Street Food- produkter är utvecklade med Fazer Street Food -produktfamilj i åtanke. Oberoende om du vill bygga en eldig wrap, en enkel hot dog eller en saftig burgare – vi har pusselbitarna som behövs för att bygga den perfekta smakupplevelsen.”
I samarbete med Fazer Street Food.
Skriv en recension