Hoppa till innehållet
Baconpeppargris

Baconpeppargris

4-6

Inte allt för utmanande att tillreda och väldigt smaskigt! Låter som en bra kombination? Servera med till exempel klyftpotatis och en fräsch coleslaw!

Ingredienser

  • 1 Snellmans Innerfilé av lantgris
  • 1,5 pkt Herra Snellmans Riktig bacon
  • 0,5 dl ketchup
  • 1 tsk salt
  • 2-3 tsk svartpeppar
  • 0,5 ruukkua Libbsticka
För garnering
  • 0,25 dl ketchup
  • 1 tsk mald svartpeppar
För servering
  • 2 dl tjock jogurt
  • 1 tsk rivet citronskal
  • 1 msk saft av en citron

Instruktioner

Skär några centimeter långa bitar av din putsade innerfilé. Blanda ketchup, salt, svartpeppar och bladen av örterna. Tillsätt grisbitarna och bland väl. Låt ta smak i ca 10 minuter.

Linda in grisbitarna i bacon. Stek på stekpanna tills baconet är krispigt och grisfilén genomstekt. Krydda med peppar och ketchup under stekningen.

Servera med citronyoughurtblandningen.

Har du smakat än? 
Berätta vad du tyckte på Facebook.

Spara

Till inköpslistan