
Baconpeppargris
4-6
Inte allt för utmanande att tillreda och väldigt smaskigt! Låter som en bra kombination? Servera med till exempel klyftpotatis och en fräsch coleslaw!
Ingredienser
- 1 Snellmans Innerfilé av lantgris
- 1,5 pkt Herra Snellmans Riktig bacon
- 0,5 dl ketchup
- 1 tsk salt
- 2-3 tsk svartpeppar
- 0,5 ruukkua Libbsticka
För garnering
- 0,25 dl ketchup
- 1 tsk mald svartpeppar
För servering
- 2 dl tjock jogurt
- 1 tsk rivet citronskal
- 1 msk saft av en citron
Instruktioner
-
Skär några centimeter långa bitar av din putsade innerfilé. Blanda ketchup, salt, svartpeppar och bladen av örterna. Tillsätt grisbitarna och bland väl. Låt ta smak i ca 10 minuter.
-
Linda in grisbitarna i bacon. Stek på stekpanna tills baconet är krispigt och grisfilén genomstekt. Krydda med peppar och ketchup under stekningen.
-
Servera med citronyoughurtblandningen.
Inte allt för utmanande att tillreda och väldigt smaskigt! Låter som en bra kombination? Servera med till exempel klyftpotatis och en fräsch coleslaw!