Blåmögelostbatong

Muhkea sinihomejuustopatonki 1

Rökt skinka, blåmögelost och lite fredagsmys kan inte bli fel.

1 15 min

Ingredienser

  • 1 liten batong
  • bordsmargarin
  • ekbladssallad
  • 2 gula körsbärstomater
  • 2 röda körsbärstomater
  • 2 stora skivor blåmögelsostskivor
  • 3 skivor Snellman tunn tunna skivor lättrökt skinka
  • 1 msk pesto

Blåmögelostbatong — Gör så här

  1. Skär batongen längs med, men skär inte ända igenom utan låt en liten del sitta ihop. Bred på bordsmargarin och sätt sallad mellan brödskivorna
  2. Skär körsbärstomaterna i halvor (i det här skedet kan man om man vill blanda tomathalvorna med pesto)
  3. Sätt skinkan och körsbärstomaterna på brödet. Dekorera med en rejäl skiva blåmögelost.
Palagg-Tuntunna helköttsuppskärningar

”Vi var först med att introducera tunntunna pålägg på marknaden i början av 2000-talet. Alla våra tunntunna pålägg har hög kötthalt, över 80 %. De rökta tunntunna påläggen röks med äkta alspån. Skivorna är vikta och radade i förpackningarna så att de enkelt lossnar från varandra. Det här är äkta tunntunna skivor.

Natriumglutamat används inte i någon av Snellmans produkter, inte heller svål. Vi tillverkar våra produkter av 100 % finländskt kött. Våra pålägg är jämna i färgen och skiljer inte mycket från skiva till skiva i utseende. I fjäderfäprodukterna är det ytterst få tillsatsämnen och helköttspåläggen är rika på protein.”

Kai, Produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer