Hoppa till innehållet
Blåmögelostbatong

Blåmögelostbatong

1

Rökt skinka, blåmögelost och lite fredagsmys kan inte bli fel.

Ingredienser

  • 1 liten batong
  • bordsmargarin
  • ekbladssallad
  • 2 gula körsbärstomater
  • 2 röda körsbärstomater
  • 2 stora skivor blåmögelsostskivor
  • 3 skivor Snellman tunn tunna skivor lättrökt skinka
  • 1 msk pesto

Instruktioner

  1. Skär batongen längs med, men skär inte ända igenom utan låt en liten del sitta ihop. Bred på bordsmargarin och sätt sallad mellan brödskivorna

  2. Skär körsbärstomaterna i halvor (i det här skedet kan man om man vill blanda tomathalvorna med pesto)

  3. Sätt skinkan och körsbärstomaterna på brödet. Dekorera med en rejäl skiva blåmögelost.

Rökt skinka, blåmögelost och lite fredagsmys kan inte bli fel.

Kommentera, ge ett tips eller ställ en fråga

* Obligatoriska fält

Spara

Till inköpslistan