Maatiaispossun maustettu ulkofilee
Maatiaispossun ulkofileettä on meillä aikaisemminkin myyty, mutta lähinnä lehtipihveinä. Nyt tätä Suomen suomalaisinta possua saa myös isommassa muodossa. Pari tuntia uunissa matalalla lämmöllä takaa makuelämyksen isommallekin porukalle.
Lihapitoisuus
83 %
Paino
1100 g
Ravintosisältö / 100 g
Energia: 442 kJ/ 106 kcal
Rasva: 3.00g
- josta tyydyttynyttä: 1.20g
Hiilihydraatit: 1.20g
- josta sokereita: 1.20g
Ravintokuitu: 0.00g
Proteiini: 18.00g
Suola: 1.30g
Laktoosi: 0.00g / 100g
Ainekset
Suomalainen porsaan ulkofilee (alkuperä Suomi), vesi, suola, mausteet (valkosipuli, sipuli, paprika, palsternakka, mustapippuri), sokeri, persilja, hapettumisenestoaine (E331), glukoosi.
Valmistusehdotus
Ota liha huoneenlämpöön tuntia ennen paistoa. Työnnä paistomittari lihaan. Paista 125 asteisessa uunissa (paistopussissa) rasvapuoli ylöspäin noin 2 tuntia. Kun mittari näytää 80 astetta, liha on kypsä.
Ominaisuudet
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Voimakassuolainen
“Nämä meidän fileet ja paistit on suomalaista lihaa parhaimmillaan. Gm-vapaa liha tulee suoraan perhetiloilta tänne Pietarsaareen, missä se leikataan käsin. Ja vaihtoehtojakin löytyy moneen makuun.”
Robert, tuotekehittäjä
Lisää arvio