Maatiaispossun BBQ-marinoitu loin ribs 2 kpl n. 1,1g
Loin ribsit leikataan ulkofileen vierestä, jolloin ne valmistuvat nopeammin. Ajan kanssa tästä kotimaisesta laatulihasta saa komean kattauksen, mahtavalla BBQ-mausteseoksella höystettynä. Uunissa tai vesihauteessa vietettyjen tuntien jälkeen ribseille on mukava antaa komea pinta vielä grillillä käyttämällä.
Ominaisuudet
Paino
1100 g
Ravintosisältö / 100 g
Energia: 814 kJ / 195 kcal
Rasva: 13.0 g
- josta tyydyttynyttä: 4.4 g
Hiilihydraattit: 1.6 g
- josta sokereita: 1.4 g
Ravintokuitu: 0.1 g
Proteiini: 18 g
Suola: 1.1 g
Laktoosi 0.0 g / 100 g
Ainekset
Suomalainen luullinen porsaanliha (95%), vesi, sokeri, fariinisokeri, mausteet (tomaatti, sipuli, cayenne, valkosipuli, liperi, mustapippuri, laakerinlehti, juustokumina, neilikka, kaneli), suola, rapsiöljy, aromit (mm. savuaromi, paprika), väri (E150d), sakeuttamisaine (E415). Lihan alkuperä: Suomi.
Valmistusehdotus
Ota liha huoneenlämpöön ½ tuntia ennen valmistusta. Kypsennys uunissa: Aseta liha uunivuokaan lihapuoli ylöspäin. Kypsennä uunissa 150 °C:ssa, kunnes liha irtoaa helposti luista, n. 1,5 - 2 h. Halutessasi voit lopuksi grillata pintaan kauniin värin. Kypsennys vesihauteessa: Hauduta ribsejä avaamattomassa pakkauksessa vesihauteessa (100 °C) n. 1 - 1,5 tuntia. Poista pakkaus ja grillaa tai paista pinta rapeaksi.
Ominaisuudet
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Runsasproteiininen
“Nämä meidän ribsit ja kyljet vaatiikin sitten reilusti pidemmän kypsennysajan, mutta kyllä se lopputulos on odottamisen väärti. Ja kaikki nämäkin me tehdään tietenkin tuoreesta suomalaisesta ja vieläpä gm-vapaasta lihasta.”
Tore, tuotekehittäjä
Lisää arvio