Snellman
  • fi
    • sv
  • Vastuu
  • Tuotteet
  • Reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Grilliruoka
    • Arkiruoka
    • Ruokaideoita
    • Lihan käsittely
    • Joulukinkun paisto
    • Muut kinkkuvinkit
  • Blogi
  • Yhteystiedot
    • Kuluttajapalvelu
    • Tilaa uutiskirje
  • Yritys
    • Työpaikat
    • Kesätyö
    • Historia
Snellman
  • Vastuu
  • Tuotteet
  • Reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Grilliruoka
    • Arkiruoka
    • Ruokaideoita
    • Lihan käsittely
    • Joulukinkun paisto
    • Muut kinkkuvinkit
  • Blogi
  • Yhteystiedot
    • Kuluttajapalvelu
    • Tilaa uutiskirje
  • Yritys
    • Työpaikat
    • Kesätyö
    • Historia
  • fi
    • sv
  • Etusivu
  • Tuotteet
  • Tuore liha
  • Ribsit ja kylki
  • Maatiaispossun BBQ-marinoitu loin ribs 2 kpl n. 1,1g

Maatiaispossun BBQ-marinoitu loin ribs 2 kpl n. 1,1g

Rated 5.00 out of 5 based on 1 customer rating
Grillkryddad spare ribs av lantgris
Maatiaispossun BBQ-marinoitu loin ribs 2 kpl n. 1,1g

Loin ribsit leikataan ulkofileen vierestä, jolloin ne valmistuvat nopeammin. Ajan kanssa tästä kotimaisesta laatulihasta saa komean kattauksen, mahtavalla BBQ-mausteseoksella höystettynä. Uunissa tai vesihauteessa vietettyjen tuntien jälkeen ribseille on mukava antaa komea pinta vielä grillillä käyttämällä.

Ominaisuudet

Paino

1100 g

Ravintosisältö / 100 g

Energia: 814 kJ / 195 kcal
Rasva: 13.0 g
- josta tyydyttynyttä: 4.4 g
Hiilihydraattit: 1.6 g
- josta sokereita: 1.4 g
Ravintokuitu: 0.1 g
Proteiini: 18 g
Suola: 1.1 g

Laktoosi 0.0 g / 100 g

Ainekset

Suomalainen luullinen porsaanliha (95%), vesi, sokeri, fariinisokeri, mausteet (tomaatti, sipuli, cayenne, valkosipuli, liperi, mustapippuri, laakerinlehti, juustokumina, neilikka, kaneli), suola, rapsiöljy, aromit (mm. savuaromi, paprika), väri (E150d), sakeuttamisaine (E415). Lihan alkuperä: Suomi.


Valmistusehdotus

Ota liha huoneenlämpöön ½ tuntia ennen valmistusta. Kypsennys uunissa: Aseta liha uunivuokaan lihapuoli ylöspäin. Kypsennä uunissa 150 °C:ssa, kunnes liha irtoaa helposti luista, n. 1,5 - 2 h. Halutessasi voit lopuksi grillata pintaan kauniin värin. Kypsennys vesihauteessa: Hauduta ribsejä avaamattomassa pakkauksessa vesihauteessa (100 °C) n. 1 - 1,5 tuntia. Poista pakkaus ja grillaa tai paista pinta rapeaksi.

Ominaisuudet

  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Runsasproteiininen
Ribsit ja kylki

“Nämä meidän ribsit ja kyljet vaatiikin sitten reilusti pidemmän kypsennysajan, mutta kyllä se lopputulos on odottamisen väärti. Ja kaikki nämäkin me tehdään tietenkin tuoreesta suomalaisesta ja vieläpä gm-vapaasta lihasta.”

Tore, tuotekehittäjä

Reseptit

Vinkkejä lihan käsittelyyn

Lisää arvio Peruuta vastaus

Jaa

Kommentit

Muita tuotteitamme

Maatiaispossun iso lihaisa spare ribs 2

Maatiaispossun iso lihaisa spare ribs

Maatiaispossun chipotle spare ribs 1

Maatiaispossun chipotle spare ribs

Maatiaispossun kypsä spare ribs Asian BBQ n. 700 g 1

Maatiaispossun kypsä spare ribs Asian BBQ n. 700 g

Maatiaispossun loin ribs n. 1 kg

Maatiaispossun loin ribs n. 1 kg

Snellman

Snellman

Pietarsaarelainen perheyritys, 70 vuoden osaamisella liha- ja leikkeletuotteiden parissa.

KULUTTAJAPALVELU
  • 0290 067866
  • Arkisin ma-pe 9-12

Palautelomake

  • Tilaa uutiskirje
  • Yhteystiedot
  • Kuvapankki
  • Horeca
  • Oiva-raportti
  • Yksityisyys ja evästeet
  • Re­kis­te­rise­los­te
  • Evästeasetukset