Hoppa till innehållet
Sommarjobb på Snellmans – ansökningsperioden avslutad

Sommarjobb på Snellmans – ansökningsperioden avslutad

Vi har avslutat ansökningsperioden för sommarjobb vid Snellmans i Jakobstad beträffande sommaren 2024. Vi har fått in massvis med fina ansökningar och är ödmjukt tacksamma för det stora intresset för att jobba med inhemsk livsmedelsproduktion.

Vi kan år 2024 erbjuda sommarjobb åt ca 350 personer i Jakobstadsregionen. Sommarjobbet varar i regel mellan 2 – 4 månader under perioden maj – augusti. De flesta sommarjobb finns inom produktionen på paketeringsavdelningarna, expeditionen och inom chark- och färskköttstillverkningen.

Ekonomiavdelningen och annan administration, laboratoriet och teknisk service erbjuder också några platser att sökas. Du kan också via vårt ansökningsförfarande söka sommarjobb inom färdigmatstillverkningen på Kokkikartano eller inom djurmatstillverkning vid MUSH i Sandsund.

Arbetstiden är i de flesta fall dagsarbete. På vissa paketeringsavdelningar jobbar man i två skiften, morgon- och kvällsskift, medan expeditionen har treskiftsarbete. 

Största delen av platserna tillsätts senast i mitten av april och inom maj månad ska alla som sökt ha fått svar på sin ansökan.