Siirry sisältöön
Kesätöitä Snellmanilla?

Kesätöitä Snellmanilla?

Oletko kiinnostunut ruoasta ja kenties tulevaisuuden ammatista elintarvikealalla? Nyt sinulla on mahdollisuus työskennellä kesäkuukausien ajan meidän kanssamme Herra Snellmanin iloisessa tiimissä ja valmistaa korkealaatuisia tuotteita suomalaisten pöytiin.

Voimme kesänä 2024 tarjota kesätyötä n. 350 henkilölle Pietarsaaren seudulla. Kesätyön kesto on pääsääntöisesti 2–4 kuukautta touko-elokuun välisenä aikana. Suurin osa tarjolla olevasta työstä on tuotantotyötä paketointiosastoilla, lähettämössä sekä jaloste- ja tuorelihavalmistuksessa.

Talousosastolla, hallinnossa, laboratoriossa ja teknisessä huollossa on myös muutamia paikkoja tarjolla. Voit hakea kesätyötä tämän haun kautta myös valmisruokien valmistukseen Kokkikartanon yksikköön tai eläinruokien valmistukseen MUSHille Sandsundiin.

Kesätyöt ovat pääosin päivätyötä. Joillakin pakkausosastoilla tehdään aamu- ja iltavuoroa ja lähettämön työ on kolmivuorotyötä.

Voidaksesi työskennellä meillä, sinun pitää olla syntynyt vuonna 2008 tai aiemmin. Osaan työtehtävistä vaaditaan kuitenkin 18 vuoden ikää. Suurin osa paikoista täytetään heti huhtikuun puolivälissä ja viimeistään toukokuun aikana kaikki kesätyötä hakeneet saavat vastauksen hakemukseensa.

Haku on nyt avatttu ja alla olevasta linkistä pääset täyttämään hakemusta. Hakuaikaa on helmikuun loppuun saakka.

Tästä pääset täyttämään kesätyöhakemuksesi!

You can also fill in your application for a summer job at Snellman in English – please use this link.