Kunnon lihapullat ja pihvit

Kunnon-Lihapulla-lisäaineeton

laittoiko äitisi lihapulliin lisäaineita? Emme mekään.

Kun lihapullien valmistuksessa käytetään runsaasti Snellmanin jauhelihaa, joukkoon lisätään itse tehtyä lihalientä ja lihapullat kypsennetään kullanruskeiksi, syntyy herkku, joka ei lisäaineita kaipaa. Snellmanin Kunnon lihapullat.

Lihapullat ja pihvit

  • 95 % lihaa.
  • Ei lisäaineita.
  • Makua itse tehdystä lihaliemestä.
  • Vain aitoja mausteita, ei aromeja.
  • Tehty Pietarsaaressa, suomalaisesta lihasta.
Kunnon lihapullat

Kunnon lihapullista on moneksi

Hyvän maun lisäksi Kunnon lihapullat ja Kunnon jauhelihapihvit tunnistaa kauniista paistopinnasta ja väristä. Kunnon lihapullat sopivat naposteltavaksi sellaisenaan kylmänä tai lämmitettynä erilaisiin ruokiin. Kotoisat kunnon jauhelihapihvit on helppo lämmittää vaikkapa nopeisiin hampurilaisiin. Tuotteet on pakattu kätevään uudelleensuljettavaan rasiaan.

Kunnon lihapullissa ja Kunnon jauhelihapihveissä on huimat 95 % lihaa eikä lainkaan lisäaineita. Lisää makua saadaan itse tehdystä naudan lihaliemestä ja hyvistä mausteita – keinotekoisia aromeja ei käytetä lainkaan. Ainekset ovat samoja, joita kotikeittiöstäkin löytyy.  Ja siksi tuotteet ansaitsevat etuliitteen ”Kunnon”.