Lihapullasalaattikupit

lihapullasalaatti

Snellmanin herkullisia lihapullia voi nauttia monella tavalla. Tässä reseptissä aasialaisilla mausteilla höystetty salaattikokonaisuus iloitsee kaikkia aisteja.

Snellmanin Kunnon lihapullissa ei ole lisäaineita lainkaan, ja tuote on sekä laktoositon että gluteeniton. Ja kaiken tämän lisäksi, ne ovat myös erittäin herkullisia!

4 30 min

Ainekset

  • 1 pkt Snellmanin Kunnon lihapullat (300 g)
  • 0.5 kpl kurkkua
  • 2 kpl porkkana
  • 2 kpl nektariinia
  • 0,5 rku thaibasilikaa
  • 1 rkl riisiviinietikkaa
  • 1 tl sokeria
  • 1 kpl lehtisalaatti (esim. pikkusalaatti tai romaine)
  • 2 rkl rapeaa chiliöljyä (tai valkosipuli-chiliöljyä)

Lihapullasalaattikupit — Ohje

  1. Pese kurkku ja kuori porkkanat. Suikaloi kurkku ja porkkanat juustohöylällä tai kuorimaveitsellä ohuiksi nauhoiksi kulhoon.
  2. Pese nektariini ja halkaise se. Poista siemen ja leikkaa nektariinit lohkoiksi. Nypi thaibasilikasta lehdet. Siirrä kaikki ainekset kulhoon. Mittaa päälle riisiviinietikka ja sokeri. Sekoita ja anna marinoitua noin 15 minuuttia.
  3. Irrota salaatista lehtiä, huuhtele ja kuivaa ne. Siirrä salaatinlehdet lautasille valmiiksi annoksiksi. Lisää päälle marinoitua salaattia.
  4. Lisää pannulle rapea chiliöljy ja paista lihapullia muutama minuutti tai kunnes ne ovat saaneet kauniin värin. Nosta lihapullat salaatin päälle. Viimeistele thaibasilikalla.

Vinkki!

Kunnon-Lihapulla-lisäaineeton

laittoiko äitisi lihapulliin lisäaineita? Emme mekään.

Kun lihapullien valmistuksessa käytetään runsaasti Snellmanin jauhelihaa, joukkoon lisätään itse tehtyä lihalientä ja lihapullat kypsennetään kullanruskeiksi, syntyy herkku, joka ei lisäaineita kaipaa. Snellmanin Kunnon lihapullat.

Arvioi

Jaa

Kommentit