Hoppa till innehållet
Favoriter
Inköpslista
Sök efter
Recept
Sök recept
Beställ en gratis recepttidning
Biffar
Pasta
Recept med malett kött
Snabblagad mat
Soppor
Tilltugg
Vardagsmat
Mattips
Bästa biffarna
Tips för hantering av kött
Grillning
Julskinka
Matinspiration
Produkter
Sök produkter
Bacon
Färskt kött
Flarn, kebab och strimlor
Korvar
Köttbullar, köttfärsspett och -biffar
Leverprodukter
Pålägg
Salamisnacks
Julens alla läckerheter
Ansvar
Företag
Kontakt
Nyheter
Företag
Jobba på Snellman
Historia
Alla artiklar
sv
fi
sv
Suomi
Artiklar
28.05.2024
Från Eevas penna: Mat från det egna landet – med hårt arbete
07.05.2024
Expansion med djurens välfärd i fokus hos paret Lohikoski: ”Här sköter man verkligen om djuren”
12.04.2024
En vår fylld av nyheter från herr snellman i jakobstad
12.04.2024
Om du äter medwurst, ät finländsk medwurst
22.03.2024
Vilken mat blir det på påskbordet? Plocka ihop din egen påskmeny med våra recept!
06.03.2024
Eevas penna: Lyckligtvis mumsar nötboskapen ännu i sig finskt gräs
16.01.2024
Snellmans nya krispiga wienerschnitzel för den högklassiga matupplevelsen ända hem
17.10.2023
Ömsesidigt förtroende grunden för Snellmans producentsamarbete
03.10.2023
Köttet, fettet och de hälsosamma matvanorna: ”En betydande del av fettet i många matportioner kommer från andra källor än själva köttet”
03.10.2023
Familjeförtaget Snellmans modell för tidigt stöd är hörnstenen i personalens välbefinnande
25.09.2023
Snellman Park en dundersuccé: ”Vi vill vara delaktiga i stadsbornas vardag på lång sikt”
08.09.2023
Cirkulär succé med exportpotential: ”Upplägget med buljong är klokt och ekonomiskt sunt”
1
2
3
4
…
26