Hoppa till innehållet
Favoriter
Inköpslista
Sök efter
Recept
Sök recept
Beställ en gratis recepttidning
Biffar
Pasta
Recept med malett kött
Snabblagad mat
Soppor
Tilltugg
Vardagsmat
Mattips
Bästa biffarna
Tips för hantering av kött
Grillning
Julskinka
Matinspiration
Produkter
Sök produkter
Bacon
Färskt kött
Flarn, kebab och strimlor
Korvar
Köttbullar, köttfärsspett och -biffar
Leverprodukter
Pålägg
Salamisnacks
Julens alla läckerheter
Ansvar
Företag
Kontakt
Nyheter
Företag
Jobba på Snellman
Historia
Alla artiklar
sv
fi
🌐 en
sv
Suomi
🌐 English
Artiklar
03.10.2023
Köttet, fettet och de hälsosamma matvanorna: ”En betydande del av fettet i många matportioner kommer från andra källor än själva köttet”
03.10.2023
Familjeförtaget Snellmans modell för tidigt stöd är hörnstenen i personalens välbefinnande
25.09.2023
Snellman Park en dundersuccé: ”Vi vill vara delaktiga i stadsbornas vardag på lång sikt”
08.09.2023
Cirkulär succé med exportpotential: ”Upplägget med buljong är klokt och ekonomiskt sunt”
30.08.2023
Vardagslyx när den är som bäst: ”Tomat var definitivt den mest önskade smaken”
16.06.2023
Från motsättningar till maffig färgprakt – kosten är en helhet som är större än det enskilda livsmedlet
08.05.2023
Gott från Finland-ursprungsmärket för garanterat inhemskt
27.04.2023
Allt du behöver veta om järn i kött – desto rödare kött, desto mer järn får du
12.04.2023
Salami, biffar och färdiglagat för grillen bland Snellmans sommarnyheter: ”Sommaren är snart här och grillsäsongen är öppnad”
30.03.2023
Helena Leveelahti står med båda fötterna på jorden och blickar framåt mot ’stora’ säsonger: ”De olympiska spelen är den stora drömmen”
16.03.2023
”Solen går upp igen imorgon” – Kenneth Backlunds livsverk är inte färdigt
08.03.2023
Tjuren på åkern blev startskottet för en ny, spännande tillvaro: ”Det ger otroligt mycket mer än det tar”
1
2
3
4
5
…
26