Arbetsplatser

kvalitetsassistent

Vår kvalitetsavdelning i Jakobstad söker en KVALITETSASSISTENT. Till dina uppgifter hör bland annat att uppdatera ledningssystemens beskrivningar, säkerställa produktionens egenkontroll på avdelningarna och utveckla IMS-programmet enligt våra behov.

Du kommer även att översätta texter till finska, svenska och ibland engelska samt hjälpa konsumentservicen vid behov. Vår kvalitetsassistent fungerar även som HACCP-gruppens sekreterare.

För att lyckas med uppgiften behöver du ha:  

– Förmåga att arbeta självständigt och att se helheter

– Goda kunskaper i finska och svenska, engelska räknas som merit

– God erfarenhet av Office365 (Excel, Word)

– Lätt för att på ett naturligt sätt fungera som en viktig länk i vårt kvalitetsteam

– Vilja att utvecklas till ett proffs inom kvalitetsstyrning

Vi erbjuder en heltidsanställning i ett varmhjärtat familjeägt bolag. Arbetet inleds enligt överenskommelse. Mer info ger kvalitetsavdelningens förman Raija Lillqvist (044-7966255).

Vi vill ha din ansökan senast den 31.12020. Sök via denna länk.

SOMMARJOBB 2020

Är du intresserad av mat och kanske siktar på ett framtida yrke inom livsmedelsbranschen? Nu har du möjlighet att under sommarmånaderna jobba tillsammans med oss andra i Herr Snellmans team och tillverka högklassiga produkter.

Vi kan i år erbjuda sommarjobb åt ca 200 personer i Jakobstad. Sommarjobbet varar 2- 4 månader under perioden maj till augusti.

De flesta sommarjobb finns inom produktionen på paketeringsavdelningarna, expeditionen och inom chark- och färskköttstillverkningen.

Työpaikat 1

Ekonomiavdelningen och annan administration, laboratoriet och teknisk service erbjuder också några platser att sökas. Du kan också söka sommarjobb inom färdigmatstillverkningen på Kokkikartanos enhet i Jakobstad och inom djurmatstillverkning vid MUSH i Sandsund.

Arbetstiden är i de flesta fall dagsarbete. På vissa paketeringsavdelningar jobbar vi i två skiften, morgon- och kvällsskift, medan expeditionen har treskiftsarbete.

För att få sommarjobb hos oss bör du vara född 2004 eller tidigare. En del arbetsuppgifter kräver dock att man fyllt 18.

Största delen av platserna tillsätts senast i mitten av april och inom maj månad ska alla som sökt, ha fått svar på sin ansökan.

Ansökningstiden för sommarjobb är 14.12.19-29.2.2020.

Klicka här för att lämna in din ansökan.

SÖK JOBB HOS OSS / ÖPPEN ANSÖKAN

På Snellman gör vi vårt bästa, det har vi gjort och det vill vi fortsätta med. Vi gör sådan mat som vi själva vill äta och vi arbetar ständigt för att utveckla den finländska livsmedelsproduktionen.

Till att nå våra mål behöver vi din hjälp, ensamma kommer vi inte långt. Kanske just du är den vi söker till vårt expanderande Snellman-team?

Sök jobb hos oss