Arbetsplatser

Sommarjobb på snellman 2021

Är du intresserad av mat och kanske siktar på ett framtida yrke inom livsmedelsbranschen? Nu har du möjlighet att under sommarmånaderna jobba tillsammans med oss andra i Herr Snellmans stora och glada team och tillverka högklassiga produkter till de finska köken.

Vi kan år 2021 erbjuda sommarjobb åt ca 250 personer i Jakobstadsregionen. Sommarjobbet varar i regel mellan 2 – 4 månader under perioden maj – augusti. De flesta sommarjobb finns inom produktionen på paketeringsavdelningarna, expeditionen och inom chark- och färskköttstillverkningen.

Ekonomiavdelningen och annan administration, laboratoriet och teknisk service erbjuder också några platser att sökas. Du kan också via vårt ansökningsförfarande söka sommarjobb inom färdigmatstillverkningen på Kokkikartanos enhet i Jakobstad eller inom djurmatstillverkning vid MUSH i Sandsund.

Arbetstiden är i de flesta fall dagsarbete. På vissa paketeringsavdelningar jobbar man i två skiften, morgon- och kvällsskift, medan expeditionen har treskiftsarbete. 

För att kunna sommarjobba hos oss bör du vara född 2005 eller tidigare. En del arbetsuppgifter kräver dock att man fyllt 18. Största delen av platserna tillsätts senast i mitten av april och inom maj månad ska alla som sökt ha fått svar på sin ansökan.

Klicka här för att lämna in din ansökan!

Ansökningstiden för sommarjobben öppnar i december och är 1.12.2020 – 28.2.2021.

Sommarjobbare 2020

SÖK JOBB HOS OSS / ÖPPEN ANSÖKAN

På Snellman gör vi vårt bästa, det har vi gjort och det vill vi fortsätta med. Vi gör sådan mat som vi själva vill äta och vi arbetar ständigt för att utveckla den finländska livsmedelsproduktionen.

Till att nå våra mål behöver vi din hjälp, ensamma kommer vi inte långt. Kanske just du är den vi söker till vårt expanderande Snellman-team?

Sök jobb hos oss

Kuluttajapalvelu